Home Mozaik Koncert za Valentinovo u Zajcu: Poklonite buket najljepših ljubavnih pjesama

Koncert za Valentinovo u Zajcu: Poklonite buket najljepših ljubavnih pjesama

400
0
Vanja Zelčić

Koncert za Valentinovo u Zajcu, u četvrtak 14.veljače s početkom u 19 i 30 sati, bit će bogati buket najprobranijih hitova talijanske kancone, opernih arija i dueta te ljubavnih evergreena!

Nije rijetkost da je ljubav tema u kazalištu, aliulaznice za ovaj koncert donose iznenađenja, romantiku i poseban doživljaj zašto će se pobrinuti solisti riječke Opere Vanja Zelčić, Ivana Srbljan i Robert Kolar predvođeni riječkim Romeom – Aljažem Farasinom, uz klavirsku pratnju Igora Vlajnića! 

Publika koncerta moći će uživati u legendarnim talijanskim kanconama kao što su „Caruso”, „Granada” i napolitanske pjesme „O sole mio”,  „Core ‘ngrato”, „Funiculì, Funiculà”, „Torna a Surriento”.

Na programu koncerta naći će se i popularne operne arije iz Verdijeva „Rigoletta” „La donna è mobile”, iz Leharove operete Giuditta „Meine Lippen sie küssen so heiß”, zatim dueti iz iz Bizetove „Carmen”, Verdijeve „Traviate” i iz Mozartovog „Figarovog pira”.
Neće izostati ni popularni ljubavni evergreeni.

Pjesme su to za sva vremena i za sve generacije, azvijezde riječke Opere uz omiljene ljubavne stihove poznatih pjesama spremaju -show.
Koncert za zaljubljene, ali i za sve one koji su željni iznimnog koncertnog doživljaja!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here