Home Mozaik Navijač ponudio nagradu napadaču nakon pobjede: ‘Navrati i gledaj mi ženu dok...

Navijač ponudio nagradu napadaču nakon pobjede: ‘Navrati i gledaj mi ženu dok se se*sa!’

115
0

Ako ste ovih dana pratili treće kolo FA kupa, zasigurno ste primijetili da je bilo jako puno dramatičnih trenutaka i filmskih obrata. I niželigao Walsall sudjelovao je u jednoj od infarktnih završnica i slavio na gostovanju kod Stockporta nakon što je napadač Andrew Willams u 95. minuti pogodio za 2:1 s bijele točke.

Trijumf je očekivano oduševio navijače ‘the Saddlersa’ čak do te mjere da je po završetku utakmice došlo do prilično neobične konverzavije na Twitteru između navijača i igrača.

Nakon što se napadač Ted Knowlers oglasio kako bi se zahvalio fanovima što su doputovali u Stockport i podržali novac. Jedan od njih se oglasio u kometarima i Knowlesu besplatnu mjesečnu pretplatu na OnlyFans stranicu njegove supruge Melody Pleasure.

Meredith je pornozvijezda pa je navijač napadača zapravo pozvao da mu gleda ženu kako se seksa, ponekad i s više muškaraca istovremeno. Nije poznato je li Knowles prihvatio ponudu ali je u međuvremenu njegova ekipa saznala protivnika u 4. kolu FA kupa. biti će to Leicester.

Previous articlePovijest auto guma: doznajte zanimljive činjenice o njihovom razvoju
Next articleAnalitičari: Rusija će se raspasti do 2033. godine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here