Home Najnovije Navijači na Facebooku: Daliću, hvala ti za Rusiju, ali vrijeme je da...

Navijači na Facebooku: Daliću, hvala ti za Rusiju, ali vrijeme je da odeš!

203
0

Hrvatska reprezentacija poražena je u dvoboju 1. kola najjače grupe Lige nacija u Osijeku od Austrije s 0:3. Austrijanci su do velike pobjede došli golovima Marka Arnautovića (41.), Michaela Gregoritscha (54.) i Marcela Sabitzera (57.) u utakmici u kojoj je malo toga išlo kako je izbornik reprezentacije Zlatko Dalić zamislio.

Hrvatska je doživjela prvi poraz u Osijeku i jedan od najtežih domaćih poraza uopće, ovaj put od nominalno slabije reprezentacije. Već u ponedjeljak na Poljudu gostuje Francuska, svjetski prvak koji je također u natjecanje krenuo porazom (Danska je slavila 2:1).

Zvižduci s tribina nakon susreta u Osijeku preselili su i u većinu komentara ispod objave Hrvatskog nogometnog saveza na Facebooku. Ima i ohrabrujućih, ali takvi su u manjini. Prevladavaju negativni, a neke od njih prenosimo u izvornom obliku:

“Ništa, raspad sistema, jbg, dan kad nikome, ali nikome ne ide ništa od ruke, ili noge zapravo… A njima je baš sve išlo, rastrčani, organizirani, disciplinirani, stalni pressing, ubojite kontre, polukontre… A mi smo mogli ovako do sutra, a da ne zabijemo gol, jalova inicijativa… Jbg…Bit će valjda bolje, kad najviše bude trebalo! Ali imam neki dojam da ćemo baš protiv Francuske i Danske, nominalno boljih od Austrije, biti puno bolji!”, navodi jedan komentator.

“I tako ode 90 minuta života… u nepovrat… pufff i nema više…”, dodaje drugi, a ima ih i koji zazivaju otkaz izborniku: “Daliću, 4 godine nisi u stanju posložiti ekipu! Hvala ti za Rusiju, ali vrijeme je da odeš, dok i to srebro nisi do kraja uprljao!”

“Bitno da su se Mandžukić, Olić i Ćorluka uhljebili. Točno se vidi njihov stručni doprinos. Nađite i Prši, Molnaru, Rapaiću i Srni mjesto neka se i oni uhljebe”, “Pongračić, Ćaleta-Car, Vlašić, Pašalić, Kramarić i neznalica Dalić OUT!!!!”, dodaje se.

Previous articleZatekao ženu u krevetu sa susjedom pa ga zamolio da joj napravi jednu stvar!
Next articleStigle nove informacije o ranjenom Hrvatu koji se borio u Ukrajini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here