Home Mozaik Ne može kontrolirati orgazme: “Jednom sam izbrojala 180 orgazama u dva sata”...

Ne može kontrolirati orgazme: “Jednom sam izbrojala 180 orgazama u dva sata” priča koju nitko nije čuo (VIDEO)

347
1

Cara Anaya oboljela je od rijetke bolesti i ne može kontrolirati svoje orgazme

Cara Anaya iz SAD-a prvi je nekontrolirani orgazam doživjela prije deset godina u trgovini. Uhvatila ju je panika jer nije znala što joj se događa. Od tada ne prođe dan da ih ne doživi.

Orgazam je može uhvatiti bilo gdje jer nema poluge. Događa joj se to u dućanu, na ulici, u restoranu, u autima dok vozi, pred drugim ljudima… Budi se i noću, pa je često neispavana.

  • Priznajem, već sam se umorio od toga i ne bih to nikome poželio. Sljedeći me može pogoditi u sekundi, minuti, nakon nekoliko sati, nikad ne znam kada. Jednom sam izbrojao 180 orgazama u dva sata. Neugodno mi je kad vodim djecu u školu, iako mi se čini da drugi to ne vide, ali ja znam, a oko mene su djeca. Nadam se da ću se jednog dana izliječiti od toga – rekla je Cara.

Ni njezinom suprugu Toniju nije lako. Kaže da je isprva, kad joj je dijagnosticiran poremećaj, mislila da je to nemoguće. Priznaje da nije razumio i bio je uvjeren da ona nije normalna. Njezini roditelji i još neki bliski ljudi i dalje su istog mišljenja. Ona je, pak, izbjegavala izlaske, tražila je posao… Puno je vremena provodila kod kuće i često je padala u depresiju.

Liječnici su joj dijagnosticirali rijedak poremećaj – konstantno genitalno uzbuđenje. Uzbuđuje je sve i svašta, odnosno svakodnevni banalni podražaji koji nas okružuju. Primjerice, mirisi, ono što vidi, dodirne… Lijeka nema, a liječnici ne znaju ni zašto se pojavljuje ovaj poremećaj, prenosi Daily Mail.

Previous articlePoznata britanska stranica LADbible pohvalila projekt portala Rijeka Danas
Next articleKvarnerski gradić postao je pravi turistički hit: Nemaju rupe u sezoni, pojedinci se žale na cijene

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here