Home Vijesti Poznata britanska stranica LADbible pohvalila projekt portala Rijeka Danas

Poznata britanska stranica LADbible pohvalila projekt portala Rijeka Danas

310
1

Rijeka Danas je pod pokroviteljstvom Grada Opatije pokrenula TikTok kanal Opatija.Ti. Dio je to novog medijskog projekta Grada Opatije i portala Rijeka Danas. Projekt je pod vodstvom Zvonimira Peranića ostvario odlične rezultate u kratkom roku.

Ne treba čuditi da se u ovom novom i neobičnom projektu u kojemu se spaja virtualno i realno, dinamika novih društvenih mreža i uobičajene prakse, među našim suradnicima pojavljuje i ime Zvonimira Peranića, koji već desetljećima spaja nespojivo i uvijek unosi inovativne elemente u područja u kojima djeluje. Bilo da se radi o umjetnosti, znanosti, obrazovanju, medijima, pa i politici.

Naš Zvonimir Peranić je u kratkom roku doveo taj TikTok kanal do preko 160 milijuna pregleda, o čemu su pisali i vodeći domaći mediji poput index.hr-a.

Ovaj put je poznata britanska stranica LADbible (koja na Facebooku ima preko 48 milijuna followera) pisala o projektu Opatija.Ti, što je samo dokaz koliko je Zvonimirova kreativnost priznata i izvan granica Hrvatske.

Previous articleStrahonja: Dinamo oštećen, penaal je trebao biti ponovljen
Next articleNe može kontrolirati orgazme: “Jednom sam izbrojala 180 orgazama u dva sata” priča koju nitko nije čuo (VIDEO)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here