Home Mozaik Neobičan raspored spavanja australskog para je isprovocirao diskusiju o muško-ženskim odnosima

Neobičan raspored spavanja australskog para je isprovocirao diskusiju o muško-ženskim odnosima

265
0

Australska influencerica otkrila je da spava u drugoj spavaćoj sobi odvojeno od svog dugogodišnjeg partnera – a to je priznanje podijelilo korisnike na društvenim mrežama.

Chloe Szepanowski i njezin partner Mitch Orval u ljubavnoj su vezi već osam godina i roditelji su dva dječaka, Artija (koji ima 2 godine) i Sunnya, (koji ima devet mjeseci).

Australski par iz Queenslanda privukao je veliki broj pratitelja dijeleći detalje o svojim životima na društvenim mrežama.

24-godišnjakinja je tako opisala neobičan detalj o njihovim osobnim životima nakon što je obožavatelj pitao o stanju njihove veze tijekom pitanja i odgovora na Instagramu.

“Kakav je tvoj odnos s Mitchom otkako ste proširili obitelj”, pitao je jedan korisnik, što je navelo Szepanowsku da odgovori na vrlo otvoren način.

“Nikad nije savršeno! Tu i tamo se svađamo, on većinu noći spava na kauču (jer bolje spava)”, napisala je.

“Spavanje s dvoje djece je poput spavanja s labradorom HAHAHA.”

Influencerica, koji je izazvala kontroverze tijekom Covid karantene zbog kršenja zdravstvenih ograničenja, objasnila je kako neobičan raspored spavanja utječe na njihov seksualni život.

“Žongliramo s kućnim poslovima i djecom, a ako ima vremena noću, gledat ćemo nešto ili ćemo jedno drugo izmasirati, okupati se, iživljavati se”, nastavila je.

“A druge večeri želimo gledati vlastite emisije ili raditi svoje stvari.

“To je divlja vožnja, ali na kraju dana to radimo zajedno. To postaje gotovo uzajamno razumijevanje i uzimamo ono što dobijemo.”

Dok Szepanowska i Orval kažu da su zadovoljni svojim neobičnim rasporedom spavanja, korisnici društvenih mreža nisu bili uvjereni, a neki su tvrdili da je ovaj stil života “čudan”.

“Ova veza je osuđena na propast”, čak je komentirao jedan korisnik.

“Ako je to tvoja veza s 24 godine, bio bih zabrinut. Izvedite tu djecu iz vlastitog kreveta u njihov krevet… prije nego što bude prekasno,” predložio je drugi.

Međutim, mnogi su branili taj potez, poručivši mladom paru da “radi ono što njima odgovara”.

“Što god radiš unutar svoja četiri zida, to se ne tiče drugih ljudi”, rekao je netko.

Previous articleFotka znaka iznad jedne kupice na Balkanu hit je u cijeloj regiji, odmah ćete vidjeti zašto
Next articleStrasbourg – grad cesta je odlična destinacija i za ljetne izlete

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here