Home Vijesti Nestali kajakisti pronađeni živi i zdravi na Krku

Nestali kajakisti pronađeni živi i zdravi na Krku

339
0

Dvije nestale osobe za kojima je od jučer trajala koordinirana akcija traganja, uspješno je okončana danas u ranim popodnevnim satima, pronalaskom dvije osobe na obali otoka Krka.

Za nestalim dvojcem tragalo se u morskome području između Supetarske drage, na otoku Rabu, otoka Krka i Crikvenice, svim raspoloživim plovilima iz sastava Lučke kapetanije Rijeka, pripadajućih lučkih ispostava, Pomorske i aerodromske policije Rijeka i Obalne straže RH, čiji pilot je u 10.30h uočio kajak preletom iznad obale otoka Krka. S obzirom da je kajak opisom odgovarao nestalome, na poziciju su odmah isplovili službenici Lučke ispostave Novi Vinodolski te su nedugo potom pronašli dvoje nestalih u uvali Orgul, na otoku Krku, u dobrome tjelesnom stanju, bez ozljeda.

Spašeni su u iskazu službenicima LI Novi Vinodolski rekli kako su se uslijed prolaznoga nevremena sklonili na otok, a budući da kod sebe nisu imali nikakvu komunikacijsku opremu, nisu mogli dojaviti obitelji, prijateljima i poznanicima kašnjenje u dolasku na predviđenu lokaciju.

Previous articleVIDEO: Cijeli internet sažalijeva dečka čija je cura usred koncerta dala do znanja pjevaču da je zainteresirana
Next articlePreokret oko Juranovića!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here