Home Mozaik VIDEO: Cijeli internet sažalijeva dečka čija je cura usred koncerta dala do...

VIDEO: Cijeli internet sažalijeva dečka čija je cura usred koncerta dala do znanja pjevaču da je zainteresirana

908
0

Matthew Raymond Hauri, američki reper iz Minnesote, poznatiji pod umjetničkim imenom Yung Gravy, objavio je nedavno na svom profilu na TikToku prizor koji je u međuvremenu skupio gotovo 12 milijuna pregleda.

Naslovio ga je “tragedija zabilježena kamerom”, a otkrio je da mu je na jednom od koncerata iz publike namignula djevojka koja se nalazila u društvu nekog mladića, naizgled svog dečka, kojeg je potom poljubila.

Otvoreni flert mnoge je nagnao da prokomentiraju viđeno, a velik broj korisnika spomenute platforme sažalio se nad mladićem i poručio mu kako je prekid s takvom osobom najbolja opcija.

“Nema više odanosti”, napisao je netko među okupljenima u komentarima, dok je drugi korisnik zaključio da se dečko najvjerojatnije dobro isplakao nakon što je ugledao video i shvatio da je ponižen pred cijelim svijetom.

Istina, u komentarima se javio i izvjesni Isaac, korisnik koji je ustvrdio da je upravo on taj “posramljeni junak” s viralne snimke. Naveo je da je mladu damu upoznao na koncertu i da su se družili samo tu jednu večer, ali tu izjavu nije uspio dokazati.

@yunggravy a tragedy caught on camera #hideyourwife #presavebetty ♬ Betty (Get Money) – Yung Gravy

Previous articleSamo Mostovci, Unija Kvarnera i Akcija mladih podržali inicijativu Možemo! za raspisivanjem referenduma o prodaji Žabice
Next articleNestali kajakisti pronađeni živi i zdravi na Krku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here