Home Mozaik Netko je snimio 18+ film na stadionu Nice. Proširio se stranicama za...

Netko je snimio 18+ film na stadionu Nice. Proširio se stranicama za odrasle

143
0

Uprava francuskog nogometnog prvoligaša Nice pokrenula je postupak protiv neimenovanih osoba koji su tijekom utakmice s Lilleom 29. siječnja u prostorijama kluba snimali film za odrasle.

Film počinje scenom na tribinama gdje glavni glumci započinju razgovor, a zatim se akcija seli u toalete stadiona gdje je na kraju snimljena kompletna scena. Nakon što se video pojavio određenim sajtovima za odrasle, navijači Nice su prepoznali tribine Allianz Riviera stadiona te je snimak postao hit. Ubrzo je naravno sve došlo i do uprave kluba. Oni ovaj čin smatraju uvredom i odlučili su podići prijavu protiv osoba koje su snimile film.

“OGC Nice je podigla tužbu protiv osoba koje su snimale film za odrasle u toaletima stadiona Allianz Riviere. Događaj se desio 29. siječnja na meču protiv Lillea”, stoji u priopćenju.

No, dok čelni ljudi prijete tužbama, navijači Nice na društvenim mrežama su oduševljeni. Kako je uprava kluba podigla prijavu, policija će sada napraviti istragu i pronalazak osoba koje su snimile video ne bi trebao biti težak posao. Sama registracija na sajtove za odrasle traži informacije o korisnicima, pa će to policiji olakšati potragu.

Previous articleVIDEO: Mrle o Valentinovu
Next articleFIFA dala Saudijskoj Arabiji domaćinstvo Svjetskog prvenstva klubova 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here