Home Mozaik Nevjerojatan prizor u Crnoj Gori: Medvjed zaustavio promet, a zbog onoga što...

Nevjerojatan prizor u Crnoj Gori: Medvjed zaustavio promet, a zbog onoga što je napravio gorjele su društvene mreže (VIDEO)

442
0

Mladi medvjed, navodno iz Crne Gore, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je na YouTube kanalu “Podgorički vremeplov” osvanuo snimak kako ležerno i radoznalo prilazi parkiranom automobilu.

Međutim, kada se iza njega zaustavio još jedan automobil, medvjed koji je stajao uspravno malo se uplašio i napravio nekoliko koraka unatrag, osvrćući se lijevo-desno oko sebe, sve sa šapom koju je u jednom trenutku zbunjeno stavio na njušku.

Koliko je susret bio neugodan za njega, toliko je bio i za putnike u drugom automobilu koji su nervozno savjetovali vozača Mladena da krene dalje.

“Idi, idi Mladene, zna biti opasno”, rekla je uzbuđeno žena u autu, dok je zbunjeni medvjed stajao na dvije noge nasred ceste, pokraj drugih automobila.

U komentarima ispod videa korisnici su komentirali kako je medo bio gladan, te se nadali da će možda dobiti nešto hrane od vozača, nesvjesni da bi na taj način mogao ugroziti vlastitu sigurnost, ali i ljude koji su stali da ga vide na cesti.

Previous articleMourinho: ‘Jebi se! Kurčino! Kurvin sine!’ Sudac: Crveni karton
Next articleSpremite se na raspad Rusije: Putin je slomljen, a to može biti početak kraja Ruske Federacije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here