Home Mozaik Nevjerojatna snimka: Uspavani ruski vojnik doživio buđenje koje će pamtiti do kraja...

Nevjerojatna snimka: Uspavani ruski vojnik doživio buđenje koje će pamtiti do kraja života! Zapazio ga je ukrajinski dron i ispustio bombu…

339
0

Nitko od nas ne voli da ga se probudi iz popodnevnog drijemeža, ali malo tko od nas je doživio tako grubo buđenje kao ovaj vojnik. U video objavljenom na društvenim medijima navodno je snimljen ruski vojnik kako drijema u trenutku kada ukrajinski dron nadlijeće iznad njega, snimajući susret.

Vojnikovo ležanje prekinuto je kada je dron ispustio nešto što je izgleda bomba kućne izrade u rupu u kojoj je spavao. No nekim čudom, čini se da je vojnik preživio eksploziju, s krhotinama koje su padale na njega i prašinom koja je letjela u zrak, piše Daily Mail.

Čini se da je većina šrapnela odletjela iznad njega, iako ga je eksplozija vjerojatno ostavila barem djelomično gluhim. Iznenada se posve probudivši, jurnuo je iz rupe toliko brzo da je ostavio oružje.

Kamera drona je odzumirala prizor te pokazala nered koji je napravio eksploziv. Vojnik je kako se čini nestao. “Još uvijek bolje od zadanog android alarma”, napisao je jedan korisnik Reddita, gledajući video koji se prvi put pojavio na Telegram kanalu s ukrajinskim nazivom.

Previous articleZa sve koji su se pitali što nas čeka nakon paklenog ljeta: Accuweather objavio dugoročnu prognozu za jesen
Next articleVIDEO Skupine Konferencijske lige igrat će i jedan drugoligaš!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here