Home Mozaik Nije samo župnik ženama slao svoje 18+ fotke, slale su i one...

Nije samo župnik ženama slao svoje 18+ fotke, slale su i one njemu!

994
0
Ilustracija: Danica.hr

Župnik koji je razmjenjivao lascivne poruke s jednom udanom ženom bit će ovaj tjedan udaljen iz župe, otkrila je portalu Danica.hr u ponedjeljak vjernica z tog mjesta.

Vlč. Stjepan Šumanovac, župnik u slavonskome mjestu Sikirevci, dospio je u središte skandala nakon što je suprug pronašao nezgodne poruke koje je njegova žena razmjenjivala sa svećenikom. U selu se priča da to nije prva žena koju je župnik salijetao.

“Šumanovac više ne drži mise u crkvi, a čuli smo da će ga naš nadbiskup Hranić udaljiti iz službe na jedno vrijeme. To je najbolje i za nas i za crkvu“, ispričala nam je vjernica iz Sikirevaca jutros.

Na naše pitanje je li župnik doista bio tako ‘nestašan’ kako se priča, uzvraća kako je selo malo i svašta se čuje.

“Znate kako je na selu… Ako neka žena sama završi kod župnika popodne ili navečer, odmah pukne priča. Ali, ovaj zadnji slučaj je dokaz da je tu bilo svega i svačega. Pa, župnik je udanoj ženi slao svoje gole slike, a i ona njemu“, otkrila nam je sugovornica koja kaže kako to nije jedini slučaj.

O svemu je detaljno upoznat đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić koji je očito odlučio reagirati i grješnog i pohotnog župnika na neko vrijeme skloniti iz vjerskog života. Navodno neće biti u aktivnoj službi najmanje godinu dana, ako ne i više.

Previous articleUkrajinci objavili preporuke što učiniti u slučaju nuklearnog napada!
Next articleNovi jedriličarski spektakl u organizaciji ACI-ja: Na ClubSwan 36 Europeansu Split stiže najjača svjetska flota

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here