Home Mozaik Nives Celzijus oduševila fanove polugolim fotografijama: Očaravajuća pojava koja ne prestaje intrigirati

Nives Celzijus oduševila fanove polugolim fotografijama: Očaravajuća pojava koja ne prestaje intrigirati

129
0
f 32652663 1280
Nives Celzijus

Hrvatska medijska ličnost Nives Celzijus ponovno je izazvala uzbuđenje na društvenim mrežama svojim najnovijim fotografijama na Instagramu. Ovog puta, 42-godišnja Nives je odlučila pozirati polugola, noseći samo bijeli džemper ispod kojeg nije nosila grudnjak, već korzet u boji kože.

U opisu objave, Nives je napisala: “Joj, što bih te…”. Ova izazovna fotografija brzo je privukla pažnju njezinih pratitelja, a komentari koji su uslijedili bili su ispunjeni divljenjem i pohvalama njenog izgleda.

Jedan od najpopularnijih komentara glasio je: “Vodio bih s tobom ljubav, pa makar žena i djeca vikala nemoj tata”. Također, nekoliko pratiteljica istaknulo je koliko ih je Nives očarala svojim izgledom, unatoč tome što su same žene.

Osim obožavatelja, neki su komentatori izrazili svoje poštovanje prema Nivesinom izgledu te su je nazvali “melemom za muškarce” i “otrovom za mnoge žene”.

Nives je također dobila i nekoliko stihova posvećenih njenom imenu, što jasno pokazuje koliko je popularna i koliko su njeni obožavatelji inspirirani njenom pojavom.

Inače, osim što redovito objavljuje izazovne fotografije na svom Instagram profilu, Nives se pojavljuje i u humorističnoj seriji “San snova”.

Njezine fotografije uvijek izazivaju veliku pozornost i komentare, a Nives nastavlja očaravati svoje obožavatelje svojom nevjerojatnom pojavom i harizmom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here