Vijesti

Pavičić ponovno iselio lokal, Šota automobilom blokirala ulaz!

Pavičić ponovno iselio lokal, Šota automobilom blokirala ulaz!

image_1367730767793729Nova se drama sprema u slučaju spornog poslovnog prostora na adresi Starčevićeva 2 kojeg je riječka poduzetnica Slavica Šota kupila prije 12 godina ali ne može ući u posjed budući da Županijski sud godinama ne donosi formalnu odluku kojom bi Šota uknjižila vlasništvo. U međuvremenu, prostor koristi Rijekatekstil. Podsjetimo, u studenom prošle godine se u njemu zabarakadirala Šota sa suprugom iskoristivši pokušaj Rijekatekstila da u njemu instalira podzakupca. Preko mjesec dana trajala je drama nakon koje su Šote napustili prostor tvrdeći kako su stekli pravo mirnog posjeda. Međutim, nakon što je Rijekatekstil ponovno zauzeo lokal, na sudu su ih uputili na redovan postupak koji može potrajati godinama. Rijekatekstil je nakon ponovnog zauzimanja, u njemu nastavio s redovnim poslovnim aktivnostima sve do ovog petka kada je ponovno iseljen iz nepoznatog razloga.

U međuvremenu je nakon višegodišnjeg čekanja da njen predmet dođe na red, Šota nedavno dobila odgovor iz Županijskog suda kojom se njen predmet označava kao prioritetan što u praksi obično znači da bi rješenje moralo doći u roku od mjesec dana. Upravo u toj činjenici u taboru Šota vide motiv iznenadnog pražnjenja lokala. Smatraju da vlasnik Rijekatekstila Mirko Pavičić u njemu pokušava instalirati novog zakupca prije nego li Šota formalno uknjiži vlasništvo.

Jutros, nešto iza 7 sati, obitelj Šota je automobilom blokirala ulaz u poslovni prostor.

Midas

View Comments (5)

5 Comments

 1. F.ČABRIJAN

  May 5, 2013 at 06:40

  A možda je vlast u gradu, koja je u “poslovnim” vezama s ovim poduzetnikom ocijenila da bi im ova tema mogla škoditi za lokalne izbore?

 2. komandant mark

  May 5, 2013 at 11:29

  Hoće li gospodin Obersnel konačno razumijeti da stalno podržavanje i podilaženje “velikom poduzetniku Pavičiću” može i njega koštati glasova.I golubovima grada Rijeke je jasno kako je taj “veliki poduzetnik”svoj stečeni kapital u pretvorbi oteo iz Brodokomerca-u tandemu sa Gucićem i Čulićem.
  Zar riječka politička klika smatra poduzetništvom davanje gradskih prostora u podnajam-kao što radi “veliki poduzetnik”?Izuzetan je poduzetnički poduhvat od grada Rijeke iznajmiti za x tisuća eura,a onda u podnajmu iznos udvostručiti.
  Zar mislite da smo toliki idioti da ne znamo koliki je podnajam poznatoga riječkoga caffea(bivša Slavica i Simona) ili prostora u A.Starčevića koji je od specijalizirane trgovine prerastao u smiješnu trgovinu čokoladama?
  Možda bi i gospodin Lončar-srećom bivši kralj Jadrolinije,mogao odgovoriti kako je za vrijeme njegovoga kraljevanja sve natječaje o nabavi dobivao “veliki poduzetnik”?
  Zaleđe “velikoga poduzetnika” je gospodin Linić,koji preko riječke ekspoziture Obersnel i Grad Rijeka dozvoljava ovaj banditizam.
  Obersnelu,razmisli još jednom vrijedi li sve ovo tvoje stolice?

 3. komandant mark

  May 5, 2013 at 11:34

  Obersnelu,kako te nije sram što i riječki golubovi znaju da štitiš “velikoga poduzetnika”? Naravno da to radiš po nalogu šefa Linića.Zar poduzetništvom smatraš uzimanje gradskih prostora po x cijeni i onda davanje u podnajam uvećano za duplo?

 4. josipfarnjo

  May 5, 2013 at 14:57

  Glavno da mi imamo Islamski centar.

 5. bubamarica

  May 5, 2013 at 16:47

  KOMANDANT MARK ,legenda si i nažalost jedan od rijetkih koji u potpunosti razumije lopovluk u gradu Rijeci .
  inače za tvoju informaciju kčer Slavka Lončara je vjenčana kuma mlađem Pavičiću na vjenčanju,a istovremeno suvlasnica u polovici atraktivnog zemljista na Krku s njegovom sestrom Martinom .
  Kakvi interesni “prijatelji ” u lopovluku !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Stiže pijesak iz Sahare, tko nije oprao auto, neka ga ni ne pere!

spApril 20, 2019

VIDEO: Požar u Sušačkoj Dragi, kanader nad Sušakom!

spApril 20, 2019

Autobus pun putnika izgorio na autocesti Rijeka – Zagreb!

spApril 19, 2019

Grad podijelio četiri tisuće porcija srdelica

spApril 19, 2019

Na današnji dan: Orao vraćen na gradsku uru!

spApril 19, 2019

Sud ukinuo pritvor bivšoj upravi Uljanika

spApril 18, 2019

Zbog proljetnih školskih praznika Autotrolej dodatno prorijedio vozni red!

spApril 17, 2019

Milin otac: Ne pada nam napamet novac prepustiti politici, odreknite se bijednih 5 lipa!

spApril 17, 2019

Danko Končar tužio portal Rijeka Danas, tvrdi da se zbog nas morao opravdavati državnom vrhu!

spApril 17, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.