Home Mozaik Nova TV prikazala nikad viđene snimke s terena i otkrila kakav je...

Nova TV prikazala nikad viđene snimke s terena i otkrila kakav je Bago bio iza kamera

358
0

Nova TV je u prilogu posvećenom Mislavu Bagi pokazala neke dosad neviđene trenutke s njegovih terena te otkrila kakav je bio Bago kad bi se kamere ugasile.

U prilogu su se najprije o prerano preminulom novinaru oglasile dvije umjetnice koje je Bago izuzetno cijenio – Josipa Lisac i Tereza Kesovija. “Ljudi različito percipiraju javne osobe, ali ja bih samo dodala – mi smo svi ljudi”, poručila je Josipa o Bagi, koji ju je intervjuirao prije dvije godine.

“Ni Mislav, kao ni Josipa, nije volio epitete. On bi lakše prihvatio kritiku nego kompliment”, poručili su Bagini kolege iz Dnevnika Nove TV u prilogu te zatim pokazali snimke nastale na terenima prije i nakon Baginih lajvova.

Tako je jednom Bago na Markovom trgu zapjevao Tko te ima, taj te nema s tamburašima. “Šta nije bilo dobro? Koji show smo napravili”, zaključio je na kraju, može se vidjeti u isječku.

Od Bage se emotivnom porukom oprostio i kolega Dino Goleš, koji je u Vijestima Nove TV morao izvijestiti o njegovoj smrti.

“Danas u 14 sati čitati vijesti u kojima si ti glavna vijest, e moj Mislave, pa milijun bih ti lajvova umjesto toga odradio. I po kiši i po snijegu, i po vatri… Onako kako si nas učio. Zbogom, dragi”, poručio je.

Mislav Bago preminuo je u 49. godini. Komemoracija će se održati u ponedjeljak, 22. kolovoza, u 11 sati u dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije u Zagrebu. Sprovod će se održati u utorak, 23. kolovoza, u 14 sati na Krematoriju.

Previous articleUvođenje 1700 nadzornih kamera na autocestama treba iskoristiti za povećanje sigurnosti prometa!
Next articleGorica suspendirala Kalika. FIFA-i tuži Hajduk, kojem prijeti teška kazna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here