Home Najnovije Objavljena nova snimka iz VAR sobe nakon što je Hajdukovac nokautirao Ercega!

Objavljena nova snimka iz VAR sobe nakon što je Hajdukovac nokautirao Ercega!

200
0
image001
image001

U javnost je procurila nova snimka komunikacije iz VAR sobe u kontekstu utakmice između Hajduka i Istre, odigrane 2. rujna prošle godine na Poljudu. Istra je u toj utakmici slavila s minimalnih 1:0 golom Matea Lisice u 11. minuti sudačke nadoknade, ali situacija koja je prethodila tom golu sada je ponovno pod lupom.

U 91. minuti utakmice, stoper Hajduka Zvonimir Šarlija dobio je žuti karton nakon što je svojom nogom udario u glavu napadača Istre Ante Ercega. Incident se dogodio tijekom borbe za jednu visoku loptu, a Šarlija je svojom nogom nespretno zahvatio i pogodio Ercega u glavu.

Iz procurjele komunikacije između VAR sobe i glavnog suca Igora Pajača, čuje se kako su suci jednoglasno odlučili da nije bilo razloga za crveni karton, tvrdeći da je Erceg spustio glavu prije kontakta i da je Šarlija imao namjeru igrati loptom.

Ova nova snimka izazvala je raspravu među navijačima, analitičarima i javnošću o kvaliteti suđenja u SuperSport HNL-u te potrebi transparentnosti u procesu donošenja odluka tijekom utakmica.

Facebook stranica “Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja” objavila je spomenutu snimku, potičući dodatnu raspravu o ovom kontroverznom događaju na terenu.

Za više informacija i pristup snimci, kliknite ovdje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here