Home Sport Objavljeni najbolji trenuci Hrgovićeve borbe. Fanovi: Ovo nikad nismo vidjeli

Objavljeni najbolji trenuci Hrgovićeve borbe. Fanovi: Ovo nikad nismo vidjeli

265
0

Filip Hrgovićje u svom 15. profesionalnom nastupu upisao i 15. pobjedu svladavši u Džedi jednoglasnom odlukom sudaca Kineza Zhilei Zhanga nakon 12 rundi. Time je hrvatski boksač stigao do mjesta obveznog izazivača naslova teškaškog prvaka svijeta po IBF-u.

Meč nije dobro krenuo za Hrgovića. Već u prvoj rundi 39-godišnji Kinez nabacio je jak udarac desnom rukom i srušio Hrgovića. Hrvatski teškaš rekao je nakon borbe da nije bio uzdrman nakon tog udarca, no zasigurno je to bio u petoj rundi kad ga je zvono na konopcima spasilo muke koju mu je protivnik zadavao. Ipak, iz tih teških situacija, kao i kod mnogobrojnih teških udaraca koji su odsjeli na njegovom licu, Hrgović se uspio izvući.

DAZN je na svom YouTube kanalu objavio najbolje trenutke ove borbe, a fanovi koji su komentirali video većinom su bili na strani Zhanga. “Zhang je trebao pobijediti, a najmanje je trebalo biti neriješeno. Kako je Hrgović ovo izvukao?” pita se komentator čiji komentar je sakupio najviše lajkova, njih 144.

Komentar koji je drugi po broju lajkova, s njih čak 95, jasno proziva Hrgovića zbog stila borbe. “Nikad nisam vidio profesionalnog boksača koji toliko često okreće leđa protivniku. Na trenutke je izgledao potpuno izgubljeno”, navodi spomenuti komentator, a sljedeći komentar po broju lajkova, koji je stao na 94 lajka u trenutku pisanja ovog teksta, posprdno komentira Hrgovićevu pobjedu.

“Sada nitko neće izbjegavati Hrgovića”, poručio je komentator koji se očito referirao na činjenicu da je niz vrhunskih boraca odbio borbu s Hrgovićem prije nego što je uspio dogovoriti borbu sa Zhangom. Kao razlog za odbijenice Hrgović je isticao da ga se boksači boje. Komentator očito smatra kako to više nije slučaj.

Previous articleDugin: Rusija razumije i cijeni Vučića i Dodika. Moramo završiti ono što smo počeli!
Next articleVIDEO: Modrićeva čarobna večer. Vinicius mu se klanjao, pljeskali i protivnički navijači!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here