Home Najnovije VIDEO: Modrićeva čarobna večer. Vinicius mu se klanjao, pljeskali i protivnički navijači!

VIDEO: Modrićeva čarobna večer. Vinicius mu se klanjao, pljeskali i protivnički navijači!

463
0

Maestralna partije Luke Modrića protiv Celte u jučer odigranoj utakmici 2. kola španjolske La Lige i dalje je tema, kako u španjolskim i hrvatskim tako i u brojnim europskim medijima. Modrić je zabio golčinu i prekrasno asistirao za Viniciusa, ali jutro nakon utakmice najviše se priča o dva poteza.

Prvi je potez domaće publike koja je na ispunjenom stadion u Vigu Modriću odala najveću počast. Čim je Ancelotti pozvao Modrića da izađe iz igre, navijači Celte počeli su ustajati, a onda i pljeskati u čast hrvatskog nogometaša. Neki od njih skandirali su mu i ime.

Drugi potez koji je obilježio utakmicu, a koji je tek jutros upao u fokus javnosti, jest način na koji su Vinicius i Modrić proslavili treći gol Real Madrida, onaj koji je Modrić namjestio brazilskom krilnom napadaču. Naime, jedna od kamera uhvatila je reakciju Viniciusa nakon postignutog gola, dok je čekao Modrića da dotrči do njega i da zajedno proslave.

Brazilac je odlučio opetovanim klanjanjem izraziti svoje divljenje prema Modriću, ali i zahvaliti mu na sjajno poslanoj lopti jer mu je njome omogućio da pobjegne braničima Celte, obiđe vratara i postigne pogodak.

Previous articleObjavljeni najbolji trenuci Hrgovićeve borbe. Fanovi: Ovo nikad nismo vidjeli
Next articleAlen Babić nakon Hrgovićevog meča: ‘E moja braćo i sestre. E moji jadni ljudi…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here