Home Mozaik Odjeknula izjava o Putinu zbog koje mu svi bulje u uši!

Odjeknula izjava o Putinu zbog koje mu svi bulje u uši!

455
0

Šef ukrajinske vojne obavještajne službe Kyrylo Budanov iznio je šokantnu tvrdnju da ruski predsjednik Vladimir Putin koristi dvojnike jer su mu se “visina i uši promijenili”.

Takve glasine već mjesecima kruže zapadnim medijima, uporedo s nagađanjima o lošem zdravstvenom stanju šefa Kremlja, zbog čega su mu navodno trebali dvojnici. Gostujući na ukrajinskom TV kanalu “Groši”, Budanov, koji je inače tek nedavno obnašao spomenutu dužnost, iznio je tvrdnju da se ovom obmanom pokušava izbjeći panika u Rusiji.

Osvrnuvši se na glasine da Putin boluje od raka ili Parkinsonove bolesti, rekao je kako vjeruje da je doista teško bolestan i da ga na taj način skrivaju, ali da dvojnike otkrivaju sitni detalji.

– Drukčija je slika, primjerice, ušiju. I to je poput otiska prsta, slika uha svake osobe je jedinstvena. Ne može se ponoviti – rekao je Budanov, a njegova izjava odjeknula je britanskim tabloidima.

Nadalje je rekao da neki od navodnih dvojnika “imaju različite navike, drugačije manire, drugačiji hod, ponekad čak i različite visine ako bolje pogledate.”

Ranije je general bojnik izjavio da je dvojnik navodno korišten tijekom Putinova posjeta Teheranu prošlog mjeseca.

– Samo ću natuknuti. Pogledajte trenutak kada Putin izlazi iz aviona. Je li to uopće Putin? – rekao je na TV kanalu 1+1.

Previous articleKonobar koji je tjerao Ukrajince nakon sukoba s Rusom: ‘Na snimci se ne vidi što su radili. a ja sam postao ‘aut, bre’
Next articleStravična ispovijest čovjeka koji se probudio tijekom operacije srca: Čuo je kako mu pile prsa, a onda shvatio da umire!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here