Home Mozaik Stravična ispovijest čovjeka koji se probudio tijekom operacije srca: Čuo je kako...

Stravična ispovijest čovjeka koji se probudio tijekom operacije srca: Čuo je kako mu pile prsa, a onda shvatio da umire!

385
0
Photo by Anna Shvets: https://www.pexels.com/photo/photo-of-medical-professionals-wearing-personal-protective-equipment-4483327/

Ponekad se dogodi da se pacijenti, unatoč anesteziji, probude na operacijskom stolu, pa ih zbog toga očekuju prilično neugodne situacije. Gospodin Sidney L. Williams jednom je prošao kroz jedan takav i morao je ići na operaciju na otvorenom srcu, koja uključuje rez na cijelom prsnom košu.

Prije operacije kirurg mu je rekao da su šanse da preživi, ​​odnosno umre na stolu, 50 posto. Dali su mu anestetik pa je osjetio da mu se spava.

No, probudio ga je zvuk pile kojom su mu rezali prsa. Pokušao je reći liječnicima što se događa, ali iz njega nije izašao nikakav zvuk, a zatim je pokušao dati znak svojim tijelom – također bez uspjeha.

Nije mogao ni plakati jer mu je anestetik zaustavio rad suznih žlijezda. Čuo je kako liječnici raspravljaju u kakvom je stanju njegovo srce, odnosno koliko je oštećeno.

Nekoliko sekundi kasnije, osjetio je valove boli kako mu prolaze srcem i bio je šokiran kada je shvatio da mu je srce upravo prestalo kucati. Zbog toga su mu liječnici davali elektrošokove, a bolove koje je osjećao opisao je kao najgoru stvar koju je doživio.

Nakon buđenja događaj je opisao kao “sprovod živog čovjeka”. Srećom, Williams je uspio preživjeti, no posljedice nisu riješene – od tada pati od strašnih noćnih mora od kojih škripi zubima dok sanja, a unatoč psihoterapiji ima stalni strah od smrti.

Previous articleOdjeknula izjava o Putinu zbog koje mu svi bulje u uši!
Next articleKako izgleda casting filmova za odrasle: Po*no glumac otkrio detalje! Morate učiniti tri stvari, a ja sam ih apsolutno volio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here