Home Vijesti Odjel za komunalni sustav o slučaju uginulih kornjača

Odjel za komunalni sustav o slučaju uginulih kornjača

1365
2

O slučaju uginulih kornjača u parku I.L.Ribar o kojem smo pisali na našem portalu, napokon se oglasio i Odjel za komunalni sustav.
 – Posao održavanja parka I.L.Ribara, a tako i fontane u parku u nadležnosti je Odjela gradske uprave za komunalni sustav Grada Rijeke. Kornjače koje se nalaze u fontani istog parka su tamo ostavljene od strane građana prije više godina. Tako ostavljene u fontani su gladovale, pa je Grad Rijeka preuzeo na sebe obavezu da ih hrani. Proteklih zima, uključujući ovu, nisu uočena ili dojavljena ugibanja kornjača, pa smatramo da slučaj, koji ste Vi uočili nije povezan s niskim temperaturama. Iz razloga zadnje navedene konstatacije do sada nisu poduzimane neke dodatne mjere u smislu odvoženja kornjača na toplije mjesto, stoji u odgovoru Odjela za komunalni sustav.

2 COMMENTS

  1. kakav je ovo ogovor?! nešto tipa “kornjače ne ugibaju, to ste vi izmislili i fotošopirali”?! još i ponosno dodaju kako su, ih, eto, velikodušno nahranili.
    valjda bi sve kornjače trebale istovremeno pougibati da se od toga napravi bilo kakva fama. boli njih nježnik!

  2. ko d čišćenja bazena u parkuKOnrada Lorenza iznad Guvernerove uklonjen je sav mulja tako se kornjače nisu imale gdje zavući ovu zimu ki mnoge uginule, a uz to su ih šmrkovina gazikli i šutirali mlazom vode i mnoge uzeli i bacili kao i ribe prema svjedočenju očevidaca,MIlim grad da hausler firmu upozori da su to živa bića i da se mulja ne ukjlanja ,ako neka se nadomjesrti pjeskom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here