Home Mozaik Održan sprovod Roberta Cavallija

Održan sprovod Roberta Cavallija

112
0
cavalli

U bazilici San Miniato al Monte bila je prisutna velika obitelj, proširena, ali “ujedinjena i bliska u boli” Roberta Cavallija

Modni svijet je odao počast modnom dizajneru Robertu Cavalliju: 15. travnja, u glavnom gradu Toskane, u bazilici San Miniato al Monte, održan je sprovod 83-godišnjeg dizajnera koji je nakon duge bolesti preminuo u Firenci. Lijes je stigao do bazilike San Miniato al Monte.

Partnerica sa zadnjim djetetom

U bazilici San Miniato al Monte bila je prisutna velika obitelj, proširena, ali “ujedinjena i bliska u boli” Roberta Cavallija: dvije bivše supruge Silvanella Giannoni i Eva Maria Duringer te njegova partnerica Sandra Bergman Nilsonn. Ona drži šestog i posljednjeg sia Giorgia, rođenog prije nešto više od godinu dana. Tu su još njegova djeca Tommaso, Cristiana, Robert, Rachele i Daniele te njegova sestra Lietta.

6 djece Roberta Cavallija

Iz dizajnerova prvog braka rođena su mu djeca Tommaso i Cristiana. Tada se Cavalli ponovno oženio Marijom Duringer. Potonja je postala suradnica i inspirativna suputnica. Iz ljubavne priče s njom rođeni su Robert, Rachele i Daniele. Nakon ovog braka Cavalli se zaručio sa Sandrom Nilsson s kojom je dobio šesto dijete Giorgia.

Tko je najnovija partnerica Sandra Nilsson

Sandra Nillson ima 38 godina, dakle 45 godina mlađa od dizajnera. Bavi se manekenstvom, a karijeru je u ovoj industriji započela s 14 godina. Po ljepoti ju je primijetio lovac na talente iz agencije za modele i odmah je odveo na izbore ljepote. Sudjelovala je na mnogim natjecanjima. Njezina prva nagrada bila je Miss Salming. Zatim je sudjelovala na Miss Siren na Miss EU, Miss World Bikini Model na Miss Hawaiian. Godine 2006. izabrana je za najljepšu Šveđanku. Godine 2008. bila je djevojka mjeseca u igri magazina Playboy. Njih dvoje bili su zajedno 15 godina. U početku je njihova veza izazvala mnogo priče zbog razlike u godinama. Godine 2015. Roberto Cavalli je u znak ljubavi manekenki poklonio otok Stora Rullingen u Švedskoj vrijedan oko 2 milijuna eura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here