Home Najnovije Odvjetnica žrtve: Alves nije koristio kondom. Srećom, djevojka nije prala gaćice

Odvjetnica žrtve: Alves nije koristio kondom. Srećom, djevojka nije prala gaćice

99
0

Dani Alves (39), najtrofejniji nogometaš u povijesti, pritvoren je zbog optužbi za silovanje u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca za koje ga tereti 23-godišnja djevojka. Taj slučaj je glavna tema u Španjolskoj, a svakog dana doznaju se novi detalji zlodjela.

Odvjetnica silovane djevojke otkrila je da Dani Alves nije koristio zaštitu: “Moja klijentica dobiva psihološku podršku u ustanovi za tretman žrtava nasilja, a bolnica joj je omogućila tretman kako bi izbjegla zarazne bolesti, jer silovatelj nije koristio kondom. Također, moja klijentica koristi i lijekove za spavanje jer zbog jako teškog psihičkog stanja nakon što je silovana ne može zaspati”, prenosi Marca izjavu odvjetnice koja dodaje:

“Srećom, klub u kojem je silovana napustila je u kolima hitne pomoći i otišla izravno na policiju. Tako za razliku od mnogih žrtava seksualnog nasilja koje operu donje rublje nije uništila dokaze. Važno je napomenuti da djevojka u noći zločina nije konzumirala alkohol kao i da je policiji dala izjavu bez ikakvih kontradikcija, što je rijetkost jer većina žena koje prožive traumatično iskustvo zaborave detalje.”

Dani Alves, brazilski velikan svjetskog nogometa, optužen je da je u noćnom klubu u Barceloni djevojku nasilno odveo u WC gdje ju je zaključao i silovao. Nalazi se u pritvoru u koji je dospio nakon što je nekoliko puta potpuno mijenjao iskaze. Ako dođe do suđenja, prijeti mu kazna do 12 godina zatvora.

Previous articleNikola Vlašić šokirao Torino!
Next articleReddit uvrstio NK Rijeku među najbolje klubove u Mitteleuropi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here