Home Biznis Oglasite radno mjesto i pronađite zaposlenika uz pomoć portala Rijeka Danas!

Oglasite radno mjesto i pronađite zaposlenika uz pomoć portala Rijeka Danas!

327
0

Ljudski potencijali su vrlo bitan faktor za svaki poslovni subjekt. Što su kvalitetniji to će poslovanje biti jednostavnije, brže, uspješnije i profitabilnije.

Uoči raspisivanja natječaja, potrebno je dobro oglasiti radno mjesto kako bi izbor kandidata bio što veći te kako bi se mogao odabrati najbolji kandidat.

Portal Rijeka Danas pomoći će vam kako biste pronašli ‘idealnog kandidata’.

Objavite članak s ponudom otvorenih radnih mjesta s mogućnošću dodavanja teksta, fotografija, audio i video snimaka vezanih uz oglas i uz poduzeće.

OPCIJA A

Promo članak kojim se oglašava zapošljavanje: 200kn
Usluga uključuje objavu članka 3 dana naslovnici portala (1 dan među top 5 vijesti na portalu te 2 dana u rubrici biznis). Članak se objavljuje i na facebook stranici Rijeka Danas s 55.000 pratitelja pretežno iz riječke regije.

OPCIJA B

Promo članak kojim se oglašava zapošljavanje: 300kn
Usluga uključuje objavu članka 5 dana naslovnici portala (2 dana među top 5 vijesti na portalu te 3 dana u rubrici biznis). Članak se objavljuje i na facebook stranici Rijeka Danas s 55.000 pratitelja pretežno iz riječke regije.

OPCIJA C

Promo članak kojim se oglašava zapošljavanje: 400kn
Usluga uključuje objavu članka 7 dana naslovnici portala (3 dana među top 5 vijesti na portalu te 4 dana u rubrici biznis). Članak se 2 puta objavljuje i na facebook stranici Rijeka Danas s 55.000 pratitelja pretežno iz riječke regije.

Potrebno je dostaviti slijedeće podatke:
Naziv radnog mjesta:
Mjesto rada:
Broj traženih radnika:
Natječaj vrijedi do:
Poslodavac:
Kontakt:

Po želji mogu se dostaviti i ostale informacije npr. dodatne informacije o tvrtki, fotografije, potrebno iskustvo, potrebno znanje, broj traženih radnika. Molimo vas da nam dostavite i podatke naručitelja za predračun.

Za sve dodatne upite i narudžbe obratite nam se mailom: info@rijekadanas.com

Previous articleŠto radi na Dan državnosti?
Next articleKroos o valjanju i ljubljenju s Modrićem: Luka i ja osjećamo isto

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here