Home Mozaik Onlyfans zvijezda ubila dečka, sada se žali jer joj ne daju da...

Onlyfans zvijezda ubila dečka, sada se žali jer joj ne daju da se druži s muškarcima u zatvoru

124
0

Abigail White, 24, služi doživotni zatvor nakon što je nasmrt izbola dečka Bradleya Lewisa, ali “Lažna Barbie” kako se naziva na Onlyfansu sada želi bračne posjete sa svojim novim muškarcem

Manekenka Onlyfansa poznata kao “Lažna Barbie” od zatvorske uprave traži bračne posjete sa svojim novim muškarcem nakon što je ubila svog dečka.

Abigail White proglašena je krivom za zabijanje noža u srce Bradleyu Lewisu – oca njezino troje djece.

24-godišnjakinja je osuđena na doživotni zatvor i mora odslužiti minimalno 18 godina.

White je zarađivala oko 50.000 funti godišnje objavljujući erotske fotografije na OnlyFansu prije nego što je prošle godine završila u zatvoru.

Sada u HMP Eastwood Parku, u Gloucestershireu, rekla je da je šokirana što partnerima zatvorenica nije dopušteno da prenoće u ženskim zatvorima.

Ubojica je rekla da bi voditelji zatvora trebali uzeti u obzir njezine “fizičke potrebe” i dopustiti muškarcima da prenoće u ženskim ćelijama.

“Primijetila sam, nakon što sam nedavno osuđena na 18 godina, da zatvori ne omogućavaju noćenje zatvorenicama i njihovim partnerima”, rekla je za zatvorski časopis Inside Times.

“Trebali bi uzeti u obzir i uzeti u obzir naše potrebe, te dopustiti muškarcima i ženama da prenoće zajedno. Voljela bih znati što druge zatvorenice misle o tome, jer se dosta djevojaka ovdje slaže.”

White je priznala ubojstvo Lewisa iz nehaja, ali je osuđena krivom za ubojstvo.

Izvela je napad nakon što je par viđen kako se druži u pubu.

Na suđenju se čulo kako je White ‘zabola’ nož u prsa Lewisa, ali ona je tvrdila da je podigla oštricu kako bi ga “šokirala i preplašila” i nije shvatila što je učinila dok nije bilo prekasno.

Obraćajući joj se prošle godine, sudac Peter Donald Fraser rekao je: “Ne samo da će vaše troje djece odrastati bez oca, već će odrastati znajući da im je majka ubila oca.”

Glasnogovornik zatvorske službe rekao je: “Zatvorenici viđaju obitelj tijekom dnevnih posjeta koje nadzire osoblje.”

Nakon Whiteove kritike, policija Avona i Somerseta objavila je priopćenje u kojem kritizira njezinu “okrutnu laž” i “bešćutne i sebične postupke”.

Viši istražni časnik DI Ben Lavender rekao je: “Bradley je bio voljen mladić, otac, s cijelim životom pred sobom. Abigail White okrutno je otela taj život svojim bešćutnim i sebičnim postupcima.

“U svom početnom iskazu pokušala je tvrditi da se Bradley izbo nožem, što je bila okrutna laž, ali je zbog dokaza koje je prikupio naš tim priznala optužbu za ubojstvo iz nehata na prethodnom sudskom ročištu.

“Ovo suđenje je održano jer je tužiteljstvo tvrdilo da je ona ubila Bradleya, a to je potkrijepljeno presudom porote.

“Bili smo odlučni provesti temeljitu i mukotrpnu istragu kako bismo ostvarili pravdu za Bradleyja – uz naš tim policajaca i policijskog osoblja koji su prikupljali i pregledavali dokaze, uključujući snimke CCTV-a, velik broj objava na društvenim mrežama i glasovnih poruka, kao i uzimanje više od 200 izjava i obavljanje sedam video snimljenih razgovora.”

Dodao je: “Moje misli, kao i misli cijelog policijskog tima, su s Bradleyjevom obitelji, koja je pokazala ogromno dostojanstvo i hrabrost.”

Previous articleNizozemski nogometaš vozio pijan 200 km/h i ubio 4-godišnjeg dječaka
Next article“Realovi igrači su divljaci. Kada ti Modrić tijekom utakmice kaže da si gov*o…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here