Home Sport Ovako izgleda travnjak Rujevice dva dana nakon utakmice reprezentacije

Ovako izgleda travnjak Rujevice dva dana nakon utakmice reprezentacije

253
0
a544c97a e085 49dc 82f8 d93eac65e934
Foto: Index.hr

Hrvatska reprezentacija provela je prvih tjedan dana priprema u Rijeci, trenirajući na glavnom travnjaku stadiona Rujevica. Nakon utakmice protiv Sjeverne Makedonije, igrači su prešli na treniranje na pomoćnim terenima riječkog kampa. Današnji dan obilježen je treningom u hotelskom fitness centru, gdje su igrači i stožer smješteni od prošlog ponedjeljka.

Radovi na Obnovi Travnjaka

Dva dana nakon utakmice, počeli su radovi na obnovi glavnog travnjaka stadiona Rujevica. Trava je pošišana do kraja, a golovi su uklonjeni. Nije bilo drame vezane uz samu utakmicu; radovi su dio redovite obnove i pripreme terena za nadolazeću sezonu. Travnjak na Rujevici jedan je od najboljih u Hrvatskoj, a posljednji put je kompletno obnovljen 2021. godine.

Pripreme NK Rijeke za Novu Sezonu

Nogometaši Rijeke počet će svoje pripreme 20. lipnja, s prvim treninzima na Rujevici prije nego što se upute u svoju stalnu bazu, najvjerojatnije u Kranjskoj Gori. Ljetne pripreme kreću pet dana kasnije nego prošle godine, što je razumljivo s obzirom na pomak početka SHNL sezone na 2. kolovoza, deset dana kasnije nego prošle godine. Rijeka će svoju prvu europsku utakmicu igrati 25. srpnja.(Foto: Index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here