Home Mozaik Oženjen muškarac se zaljubio u drugu ženu, zašto se to dešava i...

Oženjen muškarac se zaljubio u drugu ženu, zašto se to dešava i što učiniti

148
0

Nikad u životu ne reci nikad, nikad ne reci “meni se to ne bi moglo dogoditi” ili “moj partner to nikad ne bi napravio”. Ove rečenice su prožete velikom dozom moralizma, ali nas život uči da sve može ići sasvim drugačije nego što očekujemo.

Čak i kada se čini da sve ide dobro, možda ne shvaćamo što se događa, odnosno može se dogoditi da se naš partner zaljubljuje u drugu ženu, iako nam s čini da je sve u redu i da nema problema u odnosima.

Ali što učiniti ako se naš muž stvarno zaljubi u drugu? Kako upravljati situacijom?

Kako razumjeti da se oženjeni muškarac zaljubio u svoju ljubavnicu?

Obratite pozornost na neke znakove. Drži li vaš suprug često telefon u ruci, pokušavajući sakriti s kim čavrlja ili razgovara? Ovo je trag, pogotovo ako izbjegava vaša pitanja. Govori li vam da nema vremena i da je zauzet nečim drugim? Ovo je još jedan trag. Zatim postoje oni koji pokušavaju sakriti ono što se događa, ispunjavajući svoje nedostatke darovima ili neobičnim ponašanjem. Pogotovo ako se ti darovi događaju nenormalno često, to bi mogao biti način da umiri svoju savjest. Još jedan trag: Čine li se prijatelji vašeg supruga drugačijima, s neobičnim stavom ili kao da nešto skrivaju? Možda ga žele zaštititi, znajući što je učinio. Ostali znakovi: pretjerano čuva svoju privatnost, naglo mijenja izgled, počinje češće izlaziti, baviti se sportom ili drugim aktivnostima o kojima možda nikada u životu nije razmišljao. Zapamtite da oni koji imaju tajnu postaju nervozni i izbjegavaju pitanja. Pripazite na iznenadnu pojavu ljubomore ili njezino naglo pojačavanje, diktirano strahom da ćete i vi učiniti isto.

Previous articleTorba koju su u svemiru izgubile astronautice ISS-a
Next articleEvo gdje možete gledati utakmicu Hrvatske i Latvije u kvalifikacijama za EURO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here