Home Najnovije Pampas upalio rasvjetu. Pogledajte unutrašnjost najmodernijeg hrvatskog stadiona

Pampas upalio rasvjetu. Pogledajte unutrašnjost najmodernijeg hrvatskog stadiona

198
0

Osijekove navijače sve više oduševljavaju fotografije koje pristižu s Pampasa. Pampas Arena, koja će uskoro dobiti ime po jednom od klupskih sponzora, ovih je dana zasjala i u večernjim satima. Stadion Osijeka ušao je u posljednju fazu uređenja pa se testira i rasvjeta, koja je ionako lijepom i modernom stadionu dala novu dimenziju.

Trenutno se postavljaju umjetna vlakna na travnjak, a za to vrijeme uređuje se interijer. Fasada stadiona koji će moći primiti 13.005 gledatelja je gotovo završena i najmoderniji hrvatski stadion iz dana u dan sve je bliže završetku. Igrači će imati luksuzne svlačionice sa saunama i bazenima. U sklopu stadiona će biti i klupski fan shop.

Unutar stadiona strojevi završavaju šivanje umjetne trave u podlogu, nakon čega će se posijati prirodna trava za novi hibridni teren. Osijek bi stadion trebao otvoriti do sredine travnja, a tamo bi se moglo igrati i finale Kupa jer HNS još nije odredio domaćina.(Index.hr)

Previous articleZaboravite rat religija ili naroda, sljedeći veliki rat biti će između svjetskih demokracija i diktatura!
Next articleSN: Nediljko Labrović, Jorge Obregon i Matija Frigan u momčadi 22. kola

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here