Home Vijesti Pernar: Ne puštaju me u Zambiju, žele me deportirati

Pernar: Ne puštaju me u Zambiju, žele me deportirati

125
0

Bivši saborski zastupnik i bivši član Živog zida Ivan Pernar objavio je na svom Telegram kanalu da mu zambijske vlasti ne dopuštaju ulazak u tu zemlju te da mu prijeti deportacija, piše index.hr

“Dragi prijatelji operacija Z nažalost ne ide po planu, zaglavio sam u imigracijskoj službi i ne puštaju me u zemlju, žele me deportirat nazad istom rutom kojom sam došao. Povratni let će vjerojatno bit već u popodnevnim satima”, napisao je Pernar na Telegramu.

Pernar nije objavio dokaz da je doista i otputovao u ovu afričku zemlju.

Ranije je objavio fotografiju avionske karte i snimku iz aviona. Na avionskoj karti piše kako let kreće iz Beča za Kairo, odakle bi trebao nastaviti prema Zambiji.

Pernar se ranije hvalio time da se javio zambijskoj policiji vezano za slučaj uhićenih Hrvata, koji su osumnjičeni za trgovanje djecom, te je najavio da će otići u Zambiju. Pernar je rekao da želi pred tamošnjim medijima i pred sudom iznijeti svoja saznanja o hrvatskim parovima.

“Spreman sam svjedočiti o tome što sam sve vidio u ambasadi DR Konga u Beogradu i kaznenim prijavama, koje sam predao, zašto smatram da su posvojenja nezakonita”, rekao je na Z1 televiziji.

“Jedan od njih tvrdi da je usvojio dijete u DR Kongu iako je transrodan. Koliko ja razumijem, DR Kongo ne dopušta transrodnim osobama posvajanje djece. Budući da je ta osoba transrodna, kako je mogla legalno usvojiti dijete u DR Kongu?” pisao je Pernar ranije zambijskoj policiji.

Zaradio je kaznenu prijavu pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić zbog javnog poticanja na mržnju i nedozvoljenu upotrebu osobnih podataka, a uzvratio joj je sličnom kaznenom prijavom.

Previous articleTurska je zaustavila operacije spašavanja
Next article​U Rijeci teško ozlijeđen pješak, policija poziva svjedoke nesreće!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here