Home Mozaik Pijana dvadesetogodišnjakinja policajcu iznijela nemoralnu ponudu: ‘Opali me šokerom, jako volim nastrano’...

Pijana dvadesetogodišnjakinja policajcu iznijela nemoralnu ponudu: ‘Opali me šokerom, jako volim nastrano’ (VIDEO)

201
0

Grace Spoonamore, dvadesetogodišnjakinja podrijetlom iz Georgije, uhićena je 30. travnja u Ohiju nakon što se pijana zabila u drugi automobil točno ispred očiju policajca u ophodnji.

Snimka njezina privođenja postala je ovih dana viralna na YouTubeu s više od milijun pregleda, prvenstveno stoga što je mladoj dami palo na pamet pokušati zavesti policajaca.

Tako mu je, između ostalog, u jednom trenutku poručila kako voli nastrano i kazala mu da ne bi imala baš ništa protiv da je malo pecne pomoću električnog paralizatora (elektrošokera), a u jednom trenutku mu je uz smiješak na licu ponudila i da je pretraži.

Ipak, jednom kada je shvatila da je nemoralne ponude neće izvući iz nevolje, Spoonamore je pribjegla galami, prijetnjama i optužbama, a navodno je u jednom trenutku i pljunula njegovog kolegu.

Naposljetku je u postaji policajcima priznala da im se pomokrila u automobil.

Tijekom razgovora je priznala da je popila nekoliko duplih tekila.

Previous articleTurističkim vlakićem u Malom Lošinju izazvao prometnu nesreću s ozlijeđenim osobama
Next article‘Plenković i Vlada smanjuju cijene, Grad Rijeka i Marko Filipović ih podižu, dok HDZ građanima daje, SDP im oduzima’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here