Home Vijesti Pijani 58-godišnjak izlazio iz dvorišta kamionom pa udario u osobno vozilo

Pijani 58-godišnjak izlazio iz dvorišta kamionom pa udario u osobno vozilo

126
0

Na prometnicama na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske prošlog tjedna dogodilo se 65 prometnih nesreća, od kojih su dvije teže, a 63 lakše nesreće. U ovim nesrećama su dvije osobe teže, a pet ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 338.694 kuna.

Osim tri strana državljanina, u prometnim nesrećama su sudjelovala i tri alkoholizirana vozača. Ukupno je alkotestirano 216 vozača, od kojih je kod njih 28 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a tri vozača su bila s koncentracijom do 0.50 g/kg. Dva su vozača odbila alkotestiranje.

Najviše alkoholiziranih vozača, njih 16, je bilo u dobi iznad 35. godine života, 10 je u kategoriji od 25. do 35. godina, dok ih je sedam u kategoriji između 18. i 25. godina života.

Najveća koncentracija alkohola od 2,74 g/kg izmjerena je 58-godišnjem vozaču koji je u Viškovu izazvao prometnu nesreću.

Nesreća se dogodila u subotu, 9. travnja oko 19.35 sati kada je 58-godišnjak pri utjecaju alkohola upravljao teretnim vozilom marke Opel, riječkih registracijskih oznaka. Pri izlasku iz dvorišta zgrade prilikom uključivanja na prometnicu nije pazio na brzinu vozila i smjer pa je prednjim dijelom vozila udario u bočni dio osobnog automobila marke Fiat, riječkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 51-godišnji hrvatski državljanin. Provjerom je utvrđeno kako je 58-godišnjak upravljao vozilom i u vrijeme važeće mu zabrane upravljanja.

Previous articleUkrajinci objavili snimke žrtava kemijskog oružja u Mariupolu!
Next articleŠto zapravo znači kada ste lav u horoskopu? 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here