Home Vijesti Plenković opet o ‘Three Monkeys’: Danima pratim reakcije oko kafića, to je...

Plenković opet o ‘Three Monkeys’: Danima pratim reakcije oko kafića, to je jadno!

964
1

Premijer Andrej Plenković dao je novu izjavu medijima. Opet se bavi riječkim kafićem Three Monkeys koji ne želi HDZ-ovce.

Prvo je komentirao izjavu šefa SDP-a Peđe Grbina koji je žestoko osudio Plenkovićevo poistovjećivanje HDZ-ovaca koji nisu dobrodošli u kafić sa Židovima i Srbima.

“Bilo bi bolje da je osudio izjavu tu gospodina iz Tri majmuna. Vjerojatno Grbin ne prati igru, nego se uključuje kasno, iskrivljeno. Ako netko kaže, to se zove diskriminacija, diskriminacija. Znate što je gospodin Obersnel rekao na to: ‘Smirimo strasti.’ Zamislite da je netko rekao da neće primiti članove SDP-a, Srbe, Rome, članove Armade”, govori Plenković.

“Pratio sam danima i vidio sam da nitko ne reagira. Vidio sam ignoriranje onih koji inače skaču do neba. Ovdje nitko ne trza. Gospodin Grbin ne prati”, rekao je.

Osvrnuo se na vlasnika riječkog kafića, a ponovno se vratio i na Peđu Grbina.

“Ako taj gospodin, ne poznam ga i ne mislim se njime baviti, meni kaže da ja, ovaj HDZ, neistomišljenike nazivam srbočetnicima, to su izjave na kojima se nešto kasnije pokušava ušićariti. Takve izjave su jadne. Izjave gospodina Grbina su jadne.”

1 COMMENT

  1. Ja mislim da bi svi HDZeovci obavezno trebali nosit stranačke bedževe kako bi ih prepoznali, kao što su ovi što se dijele ovim cijepljenima, pa tako da ih skužimo odmah iz daleka, da ih ne puštamo nikamo! Osim eventualno u Remetinac, tamo su uvijek dobrodošli i ko doma! 😏

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here