Home Vijesti Krenuli izborni rokovi: Blečić u 24 sata prikupio preko 800 potpisa podrške!

Krenuli izborni rokovi: Blečić u 24 sata prikupio preko 800 potpisa podrške!

1147
3

U srijedu u ponoć je počeo zakonski rok od 12 dana za prikupljanje potpisa za kandidature za gradonačelnike, načelnike te župane. Za gradonačelničku kandidaturu u gradu Rijeci treba skupiti barem 2.000 potpisa što je logistički poprilično zahtjevan posao. U utrku za prikupljanje potpisa upustilo se 5 kandidata: Vojko Obersnel, Vesna Buterin, Predrag Blečić, Nikola Ivaniš i Aljoša Babić. Istovremeno, 4 kandidata pokušavaju prikupiti 2.500 potpisa za kandidature za župana primorsko-goranske županije. To su Zlatko Komadina, Josip Borić, Goran Frković i Franjo Butorac.

Web stranica Liste za Rijeku objavila je i ‘prolazno vrijeme’ za svoje kandidate. Predrag Blečić je tako na području grada Rijeke već u prva 24 sata prikupio 800 potpisa podrške, a Goran Frković u cijeloj županiji oko tisuću.

3 COMMENTS

  1. Jučer se na štandu Babića i njegove tkz. zelene Sranke dogodio mali eksces , kada je jedna žena potpisivala za njegovu kanditaturu za gradonačelnika a od mene je saznala da oni koliraju s SDP-om na županijskoj razini , pa je bacila kemijsku iz ruke i bila ljutašto joj to nisu rekli i rekla da bi morali to istaknuti. A Babić ljut. Babić sačekuje ljude po Korzu i dovlači ih do svog štanda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here