Home Mozaik Pogledajte snimku trenutka frcanja iskre iz aviona nakon što mu je propao...

Pogledajte snimku trenutka frcanja iskre iz aviona nakon što mu je propao kotač pri slijetanju!

374
0

Potpuno izvanredna situacija proglašena je na Uskrs nakon što je let Ryanaira, koji je letio iz Liverpoola, imao problema s kotačem. Frcale su iskre iz Ryanairova zrakoplova prilikom slijetanja u zračnu luku Dublin, piše The Sun.

Vatrogasna služba zračne luke Dublin reagirala je na incident i putnici su se normalno iskrcali iz zrakoplova.

“Putnici su se normalno iskrcali iz zrakoplova. Tokovi zračnog prometa u zračnu luku Dublin bili su ograničeni tijekom incidenta”, rekao je glasnogovornik zračne luke Dublin. Nije bilo prvih izvješća o ozlijeđenima, ali jednom je putniku pružena pomoć zbog šoka.

Dolasci zrakoplova u zračnu luku Dublin bili su obustavljeni tijekom incidenta, a južna pista u zračnoj luci ostala je zatvorena tijekom večeri.

“Ovaj let iz Liverpoola za Dublin imao je manji tehnički problem s prednjim stajnim trapom pri slijetanju. Putnici i posada normalno su se iskrcali, a zrakoplov će uskoro biti odvučen na daljnju inspekciju Ryanairovih inženjera”, rekao je glasnogovornik Ryanaira.

Putnik na letu rekao je za Irish Sun da je slijetanje bilo “teško” i da se činilo da je avion “izvan kontrole” nakon pokušaja kočenja.

“Slijetanje je bilo jako teško. Činilo se da je zrakoplov malo izvan kontrole nakon što su pritisnute kočnice. U jednom sam trenutku osjetio da će se avion nagnuti na bok, a onda je skrenuo s piste. Sve se dogodilo tako brzo da mi je trebalo malo vremena da shvatim što se dogodilo”, rekao je jedan od putnika na letu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here