Home Vijesti (VIDEO) Ruski bloger pokušao testirati švedski protuoklopni bacač: “Ovo je sra*e”

(VIDEO) Ruski bloger pokušao testirati švedski protuoklopni bacač: “Ovo je sra*e”

122
0

Snimka ruskog vojnog blogera Alekseja Smirnova, koji vodi YouTube kanal Krupnokalibernyy Perepolokh, na kojoj pokušava pucati iz švedskog protuoklopnog bacača AT-4 danas se počela širiti društvenim mrežama.

Youtuber kojeg prati 1.45 milijuna korisnika objavio je video u kojem je pokušao usporediti različite tipove ruskih raketnih bacača RPG s legendarnim švedskim AT-4.

Smirnov je pokušao pucati iz AT-4, ali ga je oružje udarilo u lice. Čini se da mu nije bilo jasno u čemu je problem, pa je zaključio da je NATO oružje “sranje”.

Na Twitteru je zajedno s isječkom iz njegove snimke objavljena i snimka američkog vojnika koji ispravno koristi bacač – držeći prednju ručku. Naime, na prednjoj strani bacača nalazi se ručka koja je dizajnirana da pomogne u održavanju stabilnosti prilikom pucanja, a koju vojnik treba držati lijevom rukom.

Švedski Saab je zbog jednostavnosti korištenja AT-4 ostvario značajan uspjeh u prodaji ovog oružja, zbog čega je AT-4 postao jedno od najčešćih lakih protutenkovskih oružja na svijetu.

Previous articleMaterazzi otkrio što je rekao Zidaneu prije nego što je dobio udarac
Next articlePogledajte snimku trenutka frcanja iskre iz aviona nakon što mu je propao kotač pri slijetanju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here