Home Vijesti Pogledajte trenutak kada je projektil fijuknuo iznad glave ruske plesačice: ‘Vrijeme je...

Pogledajte trenutak kada je projektil fijuknuo iznad glave ruske plesačice: ‘Vrijeme je da odj*** s Krima‘

311
0

Jedna ruska plesačica snimila je trenutak u kojem protuzračni projektil prolazi iznad njezine glave na jednoj plaži na Krimu. Turisti su u strahu bježali, a ona je komentirala kako situacija nije normalna i da smatra da bi svi trebali napustiti poluotok koji su Rusi zauzeli 2014.

Uživajući na plaži ruska plesačica je snimila projektil koji je navodno pogodio ukrajinsku bespilotnu letjelicu. Prema izvješćima, prestravljeni ruski turisti bježali su s plaže.

– Odlazite odavde. Prokletstvo, pogledaj ovo! Ljudi, ovo je tako sje**no. Ovo je snimka sa Zaozerka. Mislim da bismo trebali napustiti Krim, govori bijesno plesačica u videu.

Posljednjih desetak dana Krim su pogodile brojne misteriozne eksplozije koje su, prema sve sudeći, izazvali Ukrajinci. U subotu ujutro ukrajinski dron čak se zabio u sjedište Crnomorske flote u Sevastopolju. Niz takvih napada izazvao je masovni egzodus ruskih turista s Krima…

Previous articleSlomljeni Dugin hvatao se za glavu! Putinov ideolog došao na mjesto pogibije kćeri, prijatelj otkrio detalje smrti: ‘To je bio očev auto’ (VIDEO)
Next article‘Rata u Jugoslaviji ne bi bilo da je on bio predsjednik’ – Toni Kukoč šokirao izjavom o Vladi Divcu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here