Home Vijesti Policija traži piromana iz Elektrotehničke škole!

Policija traži piromana iz Elektrotehničke škole!

5094
1

elektroNoćas nešto prije 3 sata policija je zaprimila dojavu o požaru u srednjoj školi na području Mlake u Rijeci. Požar su oko 4:25 sati lokalizirali vatrogasci JVP Rijeka. Prema dosadašnjim saznanjima požar je zahvatio nekoliko prostorija na prvom katu. Riječ je o Srednjoj školi za elektrotehniku i računalstvo te Elektroindustrijskoj i obrtničkoj školi u Zvonimirovoj ulici u kojoj su proteklih mjesec dana dvaput provalili i ukrali školske imenike i dokumentaciju.

Očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara ljudska radnja. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a uslijed požara u potpunosti je izgorjela zbornica na prvom katu škole, dok su susjedne prostorije i zidovi hodnika zgrade oštećeni. Prema prvim procjenama radi se o većoj materijalnoj šteti, a stvarni iznos štete će biti utvrđen naknadno.
Kriminalističko istraživanje ovog događaja je u tijeku s ciljem utvrđivanja za sada nepoznatog počinitelja te svih relevantnih činjenica.

Previous articleDvije osobe teže ozlijeđene u sudaru tri vozila kod Selca
Next articlePRESSING: Riječani, ne samo SDP!

1 COMMENT

  1. U mjesec dana 3 provale i paljevina škole uopće ne čudi kad smo ustanove kao što je i elektro škola prepustili na milost i nemilost vandalima a policije ni od korova.
    Ovo je više nego sramotno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here