Home Vijesti Policija uhvatila Burazera i Travalju!

Policija uhvatila Burazera i Travalju!

120
0

Pola godine nakon što je riječka tvrtka za trgovanje kriptovalutama BitLucky iz Kostrene doživjela kolaps, a nakon čega su uslijedile optužbe ulagača da su prevareni za detesine milijuna eura, policija je tijekom današnjega dana u Rijeci uhitila po nalogu riječkog Općinskoga državnoga odvjetništva vlasnike propale tvrtke – Luku Burazera i Eugena Travalju. Odvedeni su na kriminalističko istraživanje zbog optužbi za prevaru.

Iako su se nakon kolapsa u svibnju ove godine pojavile glasine da su Burazera i Travalja pobjegli, a prema nekim navodima čak i napustili državu na kraju su navodno uhićeni u njihovim domovima u Rijeci.

Stotine investitora, koji su u kriptovalute navodno ukupno uložili više desetaka milijuna eura, ostale su bez svojih ulaganja, ali i informacije što se s njihovim novcem, ali i čitavom tvrtkom, stvarno dogodilo.

Burazer je 20. svibnja ove godine svim klijentima tvrtke poslao samo e-mail: “Poštovani klijenti, nizom loših trejdova i odluka nažalost doveo sam stanje firme u kriznu situaciju. U sljedećim danima ćemo imati više informacija”, nakon čega je doslovce nestao.

Burazer je nakon objave isključio telefon, nije odgovarao na njihove e-mailove te je obrisao i sve profile na društvenim mrežama. Pojavile su se i glasine kako Burazer uopće nije ulagao novac u trgovanje kriptovalutama već ulaganjem jednog klijenta isplaćivao dobit ranijim klijentima.

Previous articlePacijentice optužuju liječnika za seksualno uznemiravanje na pregledu u zeničkoj bolnici
Next articleDaliću otpao još jedan standardni igrač?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here