Home Mozaik Policiji rekla da je pronašla svoju petomjesečnu kćer mrtvu, a onda je...

Policiji rekla da je pronašla svoju petomjesečnu kćer mrtvu, a onda je navečer jedan detalj donio jeziv preokret

640
0

Amerikanka Jocelyn Graham (23) iz Illinoisa ubila je svoju petomjesečnu kćer Emery Lyons, a zatim pokušala prikriti zločin.

Graham je 7. listopada pozvao policiju plačući preko telefona te ih u deliriju čekala pred vratima tvrdeći da je djevojčica sama preminula.

Policiji je rekla da joj se čini da joj je kći udarila glavom o pod i umrla na mjestu dok je bila u drugoj prostoriji, prenosi 25Week.

Međutim, istražitelji su primijetili da se neke stvari ne podudaraju u njezinu stanu, na prvi pogled, gledajući preminulu bebu.

Graham je odvedena u policiju na rutinsko ispitivanje i tamo se uspjela držati svoje priče o “spontanoj” smrti svoje kćeri, međutim sve je sjelo na svoje mjesto kad je policija provjerila njen telefon.

U tražilici su naišli na brojne njezine pokušaje da sazna što može učiniti s rečenicom “kako se riješiti djeteta”, a da ne bude proglašena krivom.

Nakon što su je obavijestili o informacijama do kojih su došli, Graham se branila šutnjom sve dok policija nije stigla do nekih njezinih susjeda i prijatelja.

Potvrdili su im da je majka skoro mrzila djevojčicu od rođenja, a nije se libila govoriti na ulici o tome kako joj je dijete smetnja u životu.

Kad je obdukcijom potvrđeno da je beba zadobila ozbiljne ozljede glave od majčinih udaraca predmetom, sve što je Jocelyn Graham do tada rekla palo je u vodu. Ona se sada nalazi u pritvoru i čeka odluku suda koliko će godina morati provesti u zatvoru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here