Home Biznis Poliklinika Medico obilježava kraj poslovne godine predstavom “Opća bolnica”

Poliklinika Medico obilježava kraj poslovne godine predstavom “Opća bolnica”

1230
1

Poliklinika Medico pokrovitelj je predstave „Opća bolnica“ bugarskog dramatičara Hrista Bojčeva, jednog od najnagrađivanijih i najizvođenijih autora s područja Istočne Europe. Predstava za poslovne partnere i prijatelje održat će se 21. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci.

Poliklinika Medico obilježit će kraj uspješne poslovne godine tako da će svojim poslovnim partnerima i prijateljima pokloniti predstavu „Opća bolnica“ u izvedbi  ansambla Hrvatske drame iz programa „Zajc off“. Ova zdravstvena ustanova uspostavila je partnersku suradnju s Hrvatskim narodnim kazalištem Ivana pl. Zajca u Rijeci s ciljem doprinosa razvoju lokalne zajednice ulaganjem u edukaciju, unapređenje zdravstva i kulturu.

Ovom smo predstavom proslavili kraj vrlo uspješne godine za Polikliniku Medico, a koju ćemo obilježiti i skorašnjim preseljenjem u nove prostore. Naš novi zdravstveni kompleks prostirat će se na 2.200 četvornih metara u Agatićevoj ulici u Rijeci, a rezultat je investicije u vrijednosti od oko 66 milijuna kuna švicarske Bâloise grupe u čijem sastavu poslujemo“ – rekao je dr. sc. Vladimir Mozetič, ravnatelj Poliklinike Medico.

Novi zdravstveni kompleks primjer je vrhunskih standarda u zdravstvu koje švicarski osiguravatelj Bâloise grupa želi pružiti u Hrvatskoj. Ova tzv. «inteligentna zgrada» omogućuje značajne uštede energije i smanjenje troškova te pruža najbolje moguće uvjete boravka i rada kako korisnicima usluga, tako i osoblju poliklinike. Novoopremljeni medicinski centar zapošljavat će oko 70 educiranih medicinskih stručnjaka, a najmodernija dijagnostička i terapijska te individualni pristup svakom pacijentu osiguravat će najbolju medicinsku uslugu u najkraćem mogućem roku.(mm)

Previous articleFOTO: Kaos zbog snijega u Rijeci
Next articleAnaliza: Osiguranje života i dalje najbolje jamstvo sigurnosti

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here