Home Mozaik Političarka priznala da je radila kao prostitutka! Neće vjerovati tko joj je...

Političarka priznala da je radila kao prostitutka! Neće vjerovati tko joj je bio mušterija!

164
0

Linda Fondren, kandidatkinja za gradonačelnicu Vicksburga, u američkoj državi Mississippi, priznala je da se bavila prostitucijom te da joj je sadašnji suprug bio jedan od kupaca.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Vicksburga Linda Fondren priznala je da je radila u bordelu.

– Radio sam u legalnom bordelu prije 30 godina. Istina je, muž mi je bio klijent. Suprug i ja smo u braku 28 godina. Znala sam da će se saznati, jer se o tome pričalo, ali nisam vjerovala da će se otkriti i da ću ja danas sjediti ovdje s vama i davati intervju – rekla je Fondrenova za lokalnu televiziju.

Linda Fondren provela je tjedne pokušavajući izbjeći priznanje te je čak demantirala tvrdnje novinara o svojoj povezanosti s legalnim bordelom u Nevadi “Sagebrush Ranch”.

– To su glasine, a politika je profesija u kojoj su ljudi spremni na sve kako bi širili glasine o drugima umjesto da razgovaraju o problemima, o onome što najviše brine građane – rekla je u ožujku.

Dennis Hoff, vlasnik Moonlight Bunny Rancha, legalnog bordela u Carson Cityju u Nevadi, smatra da bivša karijera prostitutke nije razlog za isključivanje nekoga s liste kandidata.

– Žene koje se legalno bave prostitucijom ostvaruju karijere u medicini, pravu i obrazovanju, a to školovanje financiraju novcem zarađenim u bordelima poput “Bani Rancha”. Ne mogu biti ponosniji na njihova postignuća i doista vjerujem da je Linda Fondren, radeći kao legalna prostitutka u Nevadi, stekla potrebnu poslovnu oštroumnost da postane vrlo uspješna gradonačelnica – kaže Hoff.

Fondren kaže da je postala prostitutka samo kako bi se uzdržavala nakon što je zatrudnjela s 14 godina nakon majčine smrti.

– Mrzila sam to – rekla je Fondren agenciji AP i dodala da ne bi podržala legalnu prostituciju da je izabrana.

Otkako se prestala baviti prostitucijom i preselila u Vicksburg, Linda Fondren postala je poznata po svojoj borbi protiv pretilosti. Godine 2010. proglašena je herojem CNN-a kao osnivačica inicijative “Wickburgers, dotjerajte liniju”.

Previous articleVIDEO: Je li ovo najgori debi u povijesti modernog nogometa?
Next articleMuž poznate voditeljice postao dijete i njoj i ljubavnici u isto vrijeme!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here