Home Biznis Portal Rijeka Danas ruši rekorde, milijunski pregledi i na novom TikTok kanalu

Portal Rijeka Danas ruši rekorde, milijunski pregledi i na novom TikTok kanalu

649
0

Posljednja dva mjeseca portal Rijeka Danas ruši rekorde posjećenosti. U mjesecu svibnju prema Google Analyticsu bilježimo rezultat od 2,9 milijuna otvaranja (3,4 milijuna page views) od strane 1,1 milijuna korisnika. Po državama, najviše posjetitelja dolazilo nam je iz Hrvatske – 80%, slijedi BiH – 10%, Njemačka 3%, Srbija – 2,3% i Slovenija s oko 1%.

Portal Rijeka Danas dvostruko posjećeniji u odnosu na prošlu godinu

Osim klasičnog weba, naše sadržaje možete pratiti i preko facebook stranica Rijeka danas i Rijeka danas IN, popularne grupe koju uređuju naši čitatelji Rijeka Danas Plus, a možete nas čitati i na Viberu.

Danko Švorinić, Rijeka Danas

Autor projekta portala Danko Švorinić ističe kako su pokazatelji u prvih 5 mjeseci ove godine više nego dvostruko bolji u odnosu na isto razdoblje prošle godine ali skreće pažnju i na brojne pokrenute projekte u proteklom razdoblju.
– Osim velikog rasta posjete portala, nakladnik Rijeka danas je pokrenuo i veliki projekt u suradnji s Europskim socijalnim fondom ‘Brini se danas da bi bolje živio sutra’ koji na području 4 županije (IŽ, PGŽ, LSŽ i Zadarska) ima za cilj osvijestiti važnost promocije zdravlja i prevencije bolesti u RH kao i povećati znanje o zdravom načinu življenja kroz pravilnu prehranu i sprječavanje ovisnosti. Istovremeno, u goranskim srednjim školama uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i HEP-a razvijamo projekt ‘Fizika u kazalištu, kazalište u nastavi fizike’ koji se sastoji od niza radionica za jačanje kompetencija u nastavi fizike. I ove godine nastavljamo suradnju s Gradom Rijekom, PGŽ, ACI-jem te HNK Rijekom na praćenju njihovih projekata i redovnih aktivnosti, jedini smo portal s kolumnom na fiumanskom jeziku ‘La scartaza’, a trenutno je u fazi ocjenjivanja nekoliko naših projekata kojima u suradnji s partnerima iz šire regije apliciramo na sredstva osigurana putem europskih fondova.

7 milijuna pregleda na opatijskom TikTok kanalu

U mjesecu svibnju, portal Rijeka Danas je u suradnji s Gradom Opatijom i partnerima pokrenuo TikTok račun Opatija.Ti. Koliko se ovakav kanal komunikacije pokazao opravdanim i učinkovitim pokazuje i i podatak da je u manje od mjesec dana zabilježeno preko 7 milijuna pregleda naših videa.

@opatija.ti Catwalk 20/10 🙈⭐️ #opatija #kroatien ♬ original sound – Opatija.Ti

Previous articleDejan Petrovič potpisao za Rijeku: ‘Veselim se novim izazovima’
Next articleU Slavoniji htjeli ubiti svog psa, pripremili mu i grob: ‘Bio je sladak, više nije’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here