Home Sport Poslušajte što su poljski navijači skandirali pred ruskom ambasadom u Berlinu

Poslušajte što su poljski navijači skandirali pred ruskom ambasadom u Berlinu

148
0
4591a706 dd0f 4a3d a201 2ddd337c9791
X

Reprezentacija Poljske poražena je u drugom kolu skupine D Europskog prvenstva u Njemačkoj. Na Olimpijskom stadionu u Berlinu rezultatom 3:1 bolja je bila Austrija. Uz poraz od Nizozemaca u prvom kolu, to znači da je Poljska postala prva reprezentacija koja je završila natjecanje u skupinama.

Nepovoljan Rasplet za Poljsku

Poljska reprezentacija, koja je u prvom kolu skupine D izgubila od Nizozemske, nije uspjela izboriti bolji rezultat ni protiv Austrije. Poraženi rezultatom 3:1, Poljaci su izgubili sve šanse za prolazak u daljnje natjecanje. Uoči zadnjeg kola u kojem će igrati protiv Francuske, Poljaci nemaju izgleda odlijepiti se s dna tablice.

Navijački Incident u Berlinu

Na dan utakmice u Berlinu, brojni poljski navijači sudjelovali su u korteu na ulicama grada. Većina njih je pred ruskom ambasadom vrijeđala Ruse povicima “Ruska kurva”. Ovaj incident bacio je dodatnu sjenu na poljsko sudjelovanje na turniru.

Analiza Utakmice

U utakmici protiv Austrije, Poljska je započela s optimizmom, ali je ubrzo bila nadigrana. Austrijski napad bio je iznimno učinkovit, što je rezultiralo s tri gola u mreži poljskog vratara. Poljska je uspjela postići počasni gol, ali to nije bilo dovoljno za povratak u igru.

Pogled Unaprijed

Iako su eliminirani iz Europskog prvenstva, poljska reprezentacija će morati analizirati svoje nastupe i raditi na poboljšanju za buduća natjecanja. Susret protiv Francuske u zadnjem kolu bit će prilika za očuvanje dostojanstva i pružanje bolje igre navijačima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here