Home Mozaik Poza mačke zaludila svijet, stručnjaci izdvojili još tri popularne poze za se*s

Poza mačke zaludila svijet, stručnjaci izdvojili još tri popularne poze za se*s

777
0

Seks stručnjaci izdvojili su četiri poze za koje tvrde da su ženama omiljene, odnosno u njima najviše uživaju, a objasnili su i zašto.

Položaj mačke

U ovoj pozi dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Poza je slična misionarskoj, samo što je muškarac pomaknut malo više (oko pet centimetara) tako da tijekom penetracije njegov penis dodiruje klitoris. U isto vrijeme, žena drži noge omotane oko muškarca i kontrolira pritisak.

Pasji položaj

Također poznat kao “doggy style”. U ovoj pozi žena je na koljenima i dlanovima na tlu, a muškarac penetrira s leđa. U ovom položaju ženi se stimulira G-točka, što rezultira snažnim orgazmom.

Most

U ovom položaju dolazi do duboke penetracije. Riječ je o pozi koju možemo nazvati obrnutom “doogy”. Žena leži na leđima i podiže se tako da su joj stopala i dlanovi na tlu, a zdjelica u zraku. Muškarac je na koljenima, između njezinih bedara i rukama drži njezinu zadnjicu.

Ona je gore

Time ima kontrolu nad cijelom situacijom, a položaj njegovog tijela određuje koliko će klitoris biti stimuliran tijekom penetracije. Recimo, ako želi da penis više dodiruje klitoris, samo se mora više nagnuti prema muškarcu i malo mu više stisnuti bedra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here