Home Mozaik Predstava „Kako misliš mene nema?!“ oduševila publiku Ljeta na Gradini, a sljedeća...

Predstava „Kako misliš mene nema?!“ oduševila publiku Ljeta na Gradini, a sljedeća tri dana bit će u znaku umjetnosti!

737
0
This image has an empty alt attribute; its file name is fotokurti.jpg
Foto Kurti

Ljeto na Gradini ove godine teče u znaku odličnih predstava, a jedna takva odigrala se jučer pred dobro raspoloženim gledalištem Trsatskog kaštela. Riječani i Riječanke napokon su imali priliku saznati ako su protagonisti predstave „Kako misliš mene nema“ uspjeli stići na more, a sve toprateći različite uloge i fantastične transformacije u koje su glumci ulazili kroz dvosatnu izvedbu.Izvrsni Filip Juričić i Amar Bukvić na sceni su odigrali likove s kojima je publika proživljavala svaku od pregršt iznesenihemocija pa je predstava opravdano popraćena glasnim aplauzima.
Jedna od najgledanijih predstava Teatra Exit spoj je realnosti i fikcije, priča ovelikim snovima i „malim“ ljudima te ulogama koje žive iz dana u dan, a vjerna joj se publika vraća već punih dvanaest godina. Osim publike, ovaj je izuzetni kazališni komad prepoznala i višestruko nagradila kritika, a oduševljenje nije izostalo ni na jučerašnjojriječkoj izvedbi.
Trsatska gradina će u danima koji slijede ugostiti umjetnike i umjetnice u sklopu manifestacije „Gradina no limit“ koja svake godine u program Ljeta na Gradini unese dašak umjetnosti kroz dane vizualne kulture i komunikacija.Trsatski kaštel ostaje nepresušan izvor inspiracije u različitim granama umjetnosti pa ćenekoliko autora i autorica od sutra, 06. kolovoza na samom prostoru Gradine stvarati jedinstvena umjetnička djela. Gradina no limit predstavlja platformu za stvaranje umjetnosti, ali i istraživanje stvaralačkog procesa – kako za samog umjetnika, tako i za publiku. Trodnevna manifestacija specifična je po tome što je od nastanka ideje, preko realizacije pa do predstavljanja publici usmjerena na lokalitet Trsatske gradine koji na taj način postaje i ostaje sastavni dio svake faze stvaralačkog procesa. Ove godine na manifestaciji će seu suradnji s Društvom likovnih umjetnika Rijeka predstaviti Andrea Kršul, Izabela Peculić Stančić i Nikola Nenadić, a rezultate stvaralačkog procesa koji će trajati tri dana predstavit će 08. kolovoza s početkom u 19.00 sati. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here