Home Kolumne PRESSING: Predsjednički Ured Kolinde u Rijeci

PRESSING: Predsjednički Ured Kolinde u Rijeci

1542
0
kolinda
Piše: Giancarlo KRAVAR

Predsjednica Republike Hrvatske, cijenjena gospođa Kolinda Grabar-Kitarović od utorka 8. studenoga imati će svoj predsjednički Ured u Rijeci. U prostorijama županije na adresi Slogin kula b.b.
Predsjednica se vratila u svoj grad. Da obavlja državničke dužnosti. I da prima građane na razgovor. Za to je potrebno najaviti se telefonom njezinom Uredu u Zagrebu. I predsjednica će, prema protokolu, primati Riječane i ostale zainteresirane na razgovor.
Jedinstvena je to prilika za razgovor s šeficom države. A Kolinda se doista trudi da pomogne svojemu gradu. Nedavno je bila kuma na porinuću broda u 3. maju. Pomaže da riječka luka dobije posao. Također se zauzima za prometni koridor Baltik Jadran.

Rijeka usprkos svemu ima perspektivu. Industrija 19. stoljeća je otišla u zaborav. U povijest. Ali, imamo dva brodogradilišta, luku, Sveučilište kao rasadnik znanja. Imamo i poduzetnike kojima je potrebno malo više poticaja.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je odustala od doktorskog studija. Da bi se posvetila državničkim poslovima i svojoj obitelji. Ima dvije kćerke koje još idu u školu. Ako ima koji zainteresirani Riječanin za razgovor s Kolindom, može na Internetu pronaći Ured Predsjdnice. I tamo naći broj na koji se može naručiti za razgovor. Bravo Kolinda. Dobrodošla u Rijeku…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here