Home Sport Primorje večeras u Kopru

Primorje večeras u Kopru

913
0

Vaterpolisti »Primorja Erste banke« nastavljaju zgusnutu plovidbu na dva međunarodna natjecanja. Kolosijek LEN Kupa večeras (19.30 sati) će zamijeniti onim Jadranske lige, također vrlo jakim regionalnim natjecanjem koje ove sezone doživljava svoju premijeru. »Primorjaši« su večeras gosti »Rokave Koper«, jedinog slovenskog predstavnika u Ligi, trenutno pretposljednjeg sa samo jednom pobjedom i jednim remijem. Ispod njih je još samo POŠK koji nije osjetio slast boda, a protiv kojeg su Koprani došli do jedine pobjede u četvrtom kolu kao gosti (12:9). Treći su pak bod uzeli »medvjedima« u Zagrebu (9:9).
– Bodovi su nam jako bitni u ovoj utakmici – ističe Zoran Roje, trener »Primorja EB«. – Ne dođemo li do njih to bi umnogome poremetilo naše planove.
Unatoč slabijem položaju Slovenaca u taboru »primorjaša« ne priželjkuju laku utakmicu nakon gostovanja u Napulju. Naprotiv.
– Koprani igraju iz kolo u kolo sve bolje, nakon što su se kasnije sakupili i uključili u ideju o Jadranskoj ligi. Bit će teško uzeti bodove, očekujem žestoku borbu – najavljuje Roje.
Utakmica će biti zanimljiva i zbog toga što boje domaćina brane nekadašnji »Primorjevi« igrači Turina i Kancijanić, kao i Bukovac, njihov prvi strijelac s 15 golova.
– Tu je i centar Galić s bogatim međunarodnim iskustvom – dodaje Roje, koji nema problema sa sastavljanjem momčadi. – Bit će to prava utakmica na bodove. Liga je tvrda, svaki je bod dragocjen.
Osim večerašnje, Riječane u sklopu prvog dijela Jadranske lige čekaju još dvije utakmice, domaća s »Primorcem« i gostujuća s »Medveščakom«. (novi list)

Previous articlePredrag Blečić: Rijeka mora postati Kvarnerska metropola
Next articleRijeka desetkovana protiv Zagreba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here