Home Mozaik Privremena regulacija prometa za Riječki karneval

Privremena regulacija prometa za Riječki karneval

1597
0

Trasa velike povorkeNa dan održavanja Međunarodne karnevalske povorke 7. veljače 2016. godine(nedjelja)od 11 do 22 satau cijelosti se zatvara za sav promet u središtu grada omeđeno slijedećim ulicama: Riva – Riva Boduli – Ivana Zajca – Fiumara – Scarpina – Adamićeva – Zadarska i u svim ulicama južno od Korza do obale. Turističke autobuse bit će moguće parkirati na parkiralištu “Pod voltun” preko puta autobusnog kolodvora Žabica i na dijelu parkirališta Delta u smjeru istoka.

ZABRANA PARKIRANJA

Dana 5. veljače 2016. godine (petak)
Muzejski trg od 20 sati do 6. veljače 2016. godine do 24 sata
Trg 128. brigade Hrvatske vojske i Trg Riječke rezolucije od 20 sati do 7. veljače 2016. godine (nedjelja) do 24 sata

Dana 6. veljače 2016. godine (subota) parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:
Putnička obala, parkiralište Delta, Grobnička riva i parkiralište ”Pod voltun” na Žabici od 22 sata do 7. veljače 2016. godine (nedjelja) do 24 sata
Muzejski trg, Trg 128. brigade Hrvatske vojske i Trg Riječke rezolucije od 00 do 24 sata

Dana 7. veljače 2016. godine (nedjelja) parkiranje vozila bit će zabranjeno od 6 do 24 sata na slijedećim lokacijama:
Putnička obala, parkiralište Delta, Grobnička riva, parkiralište ”Pod voltun” na Žabici i parkiralište Riva boduli
Zadarska ulica, Splitska, Zanonova i Ulica Riva, Riva Boduli, Verdijeva (zapad), Zagrebačka (zapad) i Ivana Zajca
Trg 128. brigade Hrvatske vojske i Trg Riječke rezolucije

Trasa velike povorke.jpgVozila koja ostanu nakon zabrane parkiranja, premještat će se specijalnim vozilom „pauk“. Informacija o lokaciji na koju su premještena vozila može se dobiti u postaji Prometne policije na telefon +385 (0)51 335 521.
Gradski autobusi vozit će po voznom redu, a zaustavljat će se na svim usputnim gradskim stajalištima. KD Autotrolej d.o.o. na dan Međunarodne karnevalske povorke 7. veljače 2016. godine (nedjelja) neće naplaćivati javni prijevoz na svim gradskim linijama.
Dana 7. veljače 2016. godine (nedjelja) ukrcaj odnosno iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 11 do 24 sata obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.

Taxi stajališta
U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu i Žabici neće biti u funkciji, a taxi stajalište iz Ulice Riva privremeno će se premjestiti u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza.

PARKIRANJE AUTOBUSA ZA VRIJEME MEĐUNARODNE KARNEVALSKE POVORKE
Parkiranje autobusa.jpgPrilikom dolaska na Međunarodnu karnevalsku povorku autobus možete parkirati na parkiralištu “Pod voltun” koje se nalazi preko puta autobusnog kolodvora Žabica u smjeru zapada i na dijelu parkirališta Delta u smjeru istoka. S parkirališta će se moći izaći u svakom trenutku.
Ukoliko se parkirališta popune, putnike ćete moći iskrcati na glavnom autobusnom kolodvoru Žabica, te nakon toga autobus parkirati u ulici Milutina Barača (bivša Industrijska ulica). U slučaju bilo kakvih problema za vrijeme dolaska na karneval ili za vrijeme trajanja karnevala možete nazvati Turistički informativni centar na broj ++385 51 335 882.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here