Home Mozaik Prorok koji ne griješi: Obistinilo se sve što je Nostradamus predvidio za...

Prorok koji ne griješi: Obistinilo se sve što je Nostradamus predvidio za 2022., ostalo je samo ovo

1039
0

Michel de Notre Dame, poznatiji kao Nostradamus, francuski je liječnik i prorok iz 16. stoljeća koji je napisao najpoznatiju knjigu proročanstava ikada tiskanu.

Knjiga mu je donijela svjetsku slavu, a sastoji se od proročanstava za nekoliko stoljeća. Pisao je u stihovima koji su bili dvosmisleni iz straha da će biti proglašen čarobnjakom, ali je također želio da tajne proročanstava ostanu nepoznate neupućenima.

Predvidio je brojne povijesne događaje: Francusku revoluciju, Veliki požar u Londonu 1666., jačanje Napoleona i Adolfa Hitlera, slijetanje na Mjesec, smrt tri člana obitelji Kennedy i teroristički napad na Svjetski trgovački centar 2001. New Yorku.

Jedno od njegovih proročanstava nalaže da svijet očekuje novi rat kroz napad na Francusku s istoka. Teško je odrediti točan datum njegovih predviđanja jer se temelje na astronomskim kretanjima, ali ovaj bi se napad mogao dogoditi u proljeće. Ovo predviđanje potencijalno bi se moglo odnositi na napetosti između Rusije i Sjedinjenih Država koje prijete eskalacijom. Rusija svakim danom sve više jača svoju vojsku, a kao saveznika je već našla Kinu. S druge strane, NATO i Sjedinjene Države već su zaprijetile “teškim posljedicama” ako Rusija napadne Ukrajinu.

Osim toga, svijet očekuje visoku inflaciju i sve veću glad, kao i klimatske promjene. Ova predviđanja nisu tako neuobičajena s obzirom na pandemiju s kojom se svijet bori posljednje dvije godine, a klimatske promjene su veliki problem s kojim se borimo već neko vrijeme. No, malo je vjerojatno da će riba u Crnom moru plivati ​​u “kipućoj vodi”, no je li moguće da će 2022. promjene dosegnuti vrhunac nakon kojeg više neće biti povratka?

Pet stoljeća ranije, Nostradamus je također predvidio evoluciju umjetne inteligencije. Tehnologija je toliko napredovala u proteklih nekoliko desetljeća da je teško predvidjeti što će se dogoditi u budućnosti, no Nostradamus je u svojim predviđanjima naveo “besmrtne studente” i potencijalno negativne posljedice, što je svakako razlog za zabrinutost. To je jedino što je još pod znakom pitanja, ali prošla godina je bila vrlo blizu realizacije.

Vidim vatru kako pada s neba – napisao je Nostradamus u svojim predviđanjima za 2022. godinu, misleći na pad meteora na zemlju. Godine 2021. asteroid 2021GW4 promjera gotovo pet metara promašio je Zemlju za dlaku. Sam po sebi nije predstavljao veliku prijetnju Zemlji, ali ako bi se razbio na nekoliko komada, jedan bi dio vjerojatno udario u Zemlju.

Previous articleČilić u polufinalu Queensa, tamo ga čeka nezgodna prepreka iz Srbije!
Next articleUžasna scena ispred trgovačkog centra: Beba puzala u susret automobilu, odlučile su sekunde (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here