Home Mozaik Užasna scena ispred trgovačkog centra: Beba puzala u susret automobilu, odlučile su...

Užasna scena ispred trgovačkog centra: Beba puzala u susret automobilu, odlučile su sekunde (VIDEO)

175
0

Jeziva snimka bebe koja puže s pločnika na prometnu ulicu pojavila se prošlog tjedna u Argentini i brzo je postala viralna. Potencijalna tragedija je srećom izbjegnuta u posljednji trenutak kada je naletio prolaznik i uklonio ga s ceste.

Drama se odigrala prošle srijede na izlazu iz trgovačkog centra u Buenos Airesu, nakon što je majka djevojčicu na nekoliko minuta izgubila iz vida. Na njenu sreću, u blizini je bio i junak ove priče Bonifacio koji je medijima opisao kako je spasio znatiželjnu bebu.

“Nisam se mogao bojati kada sam vidio bebu kako prelazi ulicu, nešto što mi nikada u životu nije palo na pamet”, rekao je, prenosi La Kalle Radio.

Muškarac, koji ima trgovinu u blizini, dovezao se tamo svojim vozilom, vidio bebu i odlučio stati kako bi upozorio drugog vozača koji je umalo pregazio djevojčicu jer je išao velikom brzinom.

Šokantna snimka pokazuje kako Bonifacio očajnički trči po bebu dok zaustavlja automobile i nosi je u naručju.

Prema podacima iz policijskog očevida, djevojčica je kći žene koja također radi u obližnjoj trgovini i, prema riječima spasilaca, ostavljala bi otvorena ulazna vrata kroz koja je beba ovaj put ispuzala.

Kada je Bonifacio djevojku predao ženi, ona nije bila ni svjesna da je nema. Beba je vjerojatno puzala nekoliko metara, prije nego što je itko primijetio.

– Moralo je biti ovako, to je sudbina. Htio sam parkirati kamion nekoliko metara dalje, ali sam otišao tamo jer je bilo više mjesta. Da sam tamo stigao 30 sekundi ranije, pregazio bih je – rekao je Bonifacio.

Previous articleProrok koji ne griješi: Obistinilo se sve što je Nostradamus predvidio za 2022., ostalo je samo ovo
Next articlePogledajte jedan od najbizarnije osvojenih poena u povijesti tenisa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here